2004-es Suzuki Alto 1.1 GLX 74. 000 km-rel, olyan hibával állt elő nem rég hogy bármely iránybak kitekert kormánynál csúnyán kattog valami. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
(féltengely? Toronycsapágy? ) Mi a frász lehet ez vajon? "Közepes" méretü kanyaroknál kezdi a kattogást, de fordulónál az "igazi" :S2013. márc. 1. 23:42
11/17 anonim válasza:
Akkor annak kuka. Ellehet még vele járkálni óvatosan 1 pár ezer km-t, de ha már egyenesbe is kattog, onnantól fogva elég necces a dolog. Azt írtad 15db-ja a féltengelynek. A 2 az már 30+ még a szerelési díj, olyan 40-50ből megúszod. De ha van egy kis érzéked az autószereléshez (vagy valami maszek ismerősöd), akkor otthon is kicserélhetitek, nem egy nagy ördöngösség. :)
12/17 A kérdező kommentje:
Ismerős szerelő az van.. Meg ez a 15 ezer csak egy első gyors keresés eredménye,aminél remélem hogy kedvezőbb ajánlatok is vannak,akár itt helyben illetve a piacon.. láttam jó sok gyártó hirdet a neten is. Az eredeti alkatrészek horribilis áron vannak.. Körül kellene nézni az utángyártott termékek piacán is. 15-ért az Alfa Rómeo féltengelyt is adják már. :)
2013. márc. 2. 20:57
13/17 A kérdező kommentje:
Ez az egyik "legdrágább" Suzuki amúgy a szerelő szerint. (Indiában rakták össze).. Hálisten nem sokat látták az autót a szervizesek.. jóformán soha. De mondom akkor is nevettek hogy egy pár fékpofa árából kijönne két Swift készlet! Hát mit ne mondjak,én nem nevettem.. és nem tartottam "mókásnak" azt sem,meg most ezt a jelenlegi helyzetet sem. :)
2013. márc. 2. 21:02
14/17 anonim válasza:
Esetleg még a bontókat is megpróbálhatod. Bár én nem ajánlom, még szerelővel se. Ha valami ócska sz*rt fogsz ki, akkor többe kerül majd a leves, mint a hús. Az Alto árakat nem ismerem (régi Swiftes vagyok). Azokhoz viszont tényleg olcsóak az alkatrészek. Az alto talán azért lehet drágább, mert nem olyan "népszerű", mint a Swift és társai. Azért majd írd meg h végül mennyit kellett fizetned érte. Sikeres szervizelést. :)
15/17 A kérdező kommentje:
Oksa! Köszi a reagálást,majd jelentkezem több kevesebb idő múlva hogy mi lett a "végeredmény"
2013. márc. 3. 12:28
17/17 A kérdező kommentje:
Akkor cserés volt a féltengely, majd 2018-ban eladtam az autót. :D
2021. febr. 11. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!