Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik auto szerintetek a jobb?

Melyik auto szerintetek a jobb?

Figyelt kérdés

Vagyis melyiket ajanlanatok 23/F vagyok, volt mar elotte egy opel corsam csak az vegkep behalt, es most van nemi keveske penzem es ezt a 2 autot nezegettem. Igazabol a konfort szamit, kenyelem meg minden. De milyen jo tulajdonsagaik vannak, es hatranyaik?

1. [link]

2. [link]

2009. szept. 10. 19:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

2 közül inkább a golf, a calibra szép kocsi, de megzabálja a házadat is. főleg ilyen benzinárak mellett.

De ha nem midenáron német autót szeretnél akkor én egy honda civicet ajánlanék:)

[link]

[link]

nagyon megbízható, keveset fogyaszt, 1,4-es motorhoz kéoest meglepően erős, és szvsz szép kívülről, belülről, ráadásul olcsó is. Igaz írtd h fontos a komfort, tény h a japán autóknál van kényelmesebb, de sztem nem vészes,

2009. szept. 10. 22:07
 12/20 anonim ***** válasza:
58%
Én nem akarom fikázni a német kocsikat de ennyiből ki lehet fogni már japán kocsit is. Suzuki is pl teljesen jó elmenni vele a városba. Vagy mitsubishi colt. Abból is vannak jók. És szerintem ég és föld a 2 autó. Szerintem lomha a golf és a calibra is.
2009. szept. 10. 22:09
 13/20 anonim ***** válasza:
22:07-e vok, tény h jobban pörögnek a japán autók, de azért a németek se osszak ilyen téren, inkébb a megbízhatósaág miatt vennék japánt, ott van viszont a másik oldal, h német kocsikba alkatrséz jóval olcsóbb mint a japánba.
2009. szept. 10. 22:51
 14/20 anonim ***** válasza:
...és a németek azért precízen raknak össze mindent... a híres német pontosság... szval inkább a golf de nézz még szét...
2009. szept. 10. 23:12
 15/20 anonim ***** válasza:
58%
Halihó kedves kérdező nézd meg jobban azt a kilóméterórát, mert 157 ezer van rajta tuti! Rá tudsz nagyítani a fotóra! Ok lehet hogy vissza van tekerve, de talán 450 akkor sincs benne. Én az Opelt venném, mert szebb az tuti. Jaa és dögösebb sokkal. Meg megy is mint a golyó. Opel sosemkopel.
2009. szept. 11. 01:40
 16/20 A kérdező kommentje:
Igazad van utolso, tenyleg 150.000 km van benne, nemtudtam h lehet nagyitani. De meg nemtudtam eldonteni, h megneztem az azt a Honda Civicet azis bejon nem is draga.
2009. szept. 11. 08:17
 17/20 anonim ***** válasza:
Hello! Válaszd a kisebbet, jobban jársz. Olcsóbb minden, kevesebbet fogyaszt. Amúgy 150-200ezer km nem tragédia ha van egy ilyen idős autókban, ha valós. 100ezer km alatt nagyon ritka vagy el van tekergetve. Tehát ha a Golf élőben is f.sza állapotban van akkor inkább.
2009. szept. 11. 09:50
 18/20 anonim ***** válasza:
9,50 vagyok, amúgy én teljes mértékben a dieselek mellett vagyok, de 600-700ezerért nem merem azt javasolni hogy dieselt vegyél. Akkor javasolnám, ha 1,2Milla környékén 7-8 évesek még talán.
2009. szept. 11. 09:53
 19/20 anonim ***** válasza:
nézegess teszteket a civicről és golfról is, nézd meg mindkettőt élőben, és úgy dönts, de szerintem sanszos lesz, hogy a civicet választod:), tényleg jó kis kocsi
2009. szept. 11. 10:29
 20/20 anonim ***** válasza:
Ha észnél vagy, kedves kérdező, ilyen irreális áron nem veszel ekkora szarokat. Vegyél inkább Audi A8-at ha kényelemre vágysz, 600-tól vannak, évjáratban 94-től. A 4.2 Quattro motoros jól is megy, gondolom nem a fogyasztás a lényeg :)
2009. szept. 12. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!