Milyen autó lenne jobb ajándékba a húgomnak szülinapjára?
22 éves lány, tavaly óta van jogsija, de mivel nincs autónk, így egy métert sem vezetett soha. Évek óta gyűjtögeti a pénzét, van nagyszülői öröksége + én is beszállnék valamennyivel.
Kb 700.000 Ft-ot tudnánk rászánni összesen.
Opel Corsán, Suzuki Swiften, vagy Toyota Yarison gondolkozunk.
Olyan lenne jó aminek a javítása nem drága (nincs férfi a családban aki javítgatni tudná, úgyhogy ha baj van akkor szerviz) viszonylag keveset fogyaszt, és megbízható.
A három közül nekem mind tetszik,de én a Toyota-t választanám.
22L.
Szia!
Esetleg Daewoo Lanos, Fiat Punto, Suzuki SX4(habár ez lehet, hogy milliós összegből jönne ki), Opel Astra.
Nekem a kis Suzukim 15 évesen is olyan kis pöpec volt!
Soha semmi gond nem volt vele, és keveset fogyasztott.
Találtam nektek egyet.Elég jól felszerelt és olcsó is.A motor Opel,a futómű Renault kaptafára készült.Természetesen a Lada finomított mindkettőn.
Régi swift. Lánynak első autónak tökéletes lesz. Hegyszám áll hozzá az olcsó alkatrész és ugyan a kasztnija elég ócska de motorikusan igencsak elnyűhetetlen.
tehát ha találtok belőle egy rozsdamentes darabot aminek jó a futóműve akkor azzal sok gond nem lesz jópár évig még. Hangsúlyozom, hogy a RÉGI swiftet NE az újat.
Azt még 7 kiló alatt is találtok bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!