Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen motort ajánlanátok...

Milyen motort ajánlanátok erdei földutakra való motorozáshoz nők számára?

Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 15:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mekkora összegből?
2013. febr. 23. 16:02
 2/13 A kérdező kommentje:
100000 ft-ig.
2013. febr. 23. 16:16
 3/13 anonim ***** válasza:
Honda Dominator, ha csak földutakra. Okmányokkal nem találszennyiért.
2013. febr. 23. 16:45
 4/13 anonim ***** válasza:
Hát valami endurót, mert egy crossmotor szerintem nagyon durva egy nőnek. És max 125 köbcentis legyen.
2013. febr. 23. 17:01
 5/13 anonim ***** válasza:
52%

100e-ért jobb, ha nem veszel motort. És ezt halál komolyan és jóindulattal mondom.

Ha meg össszesen ennyi pénz van rá pláne, mert kéne azért valami védőfelszerelés is. És még egy "olcsó" védőszett sem jön ki 100K-ból.

2013. febr. 23. 17:18
 6/13 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz térdig érő sárban menni akkor ennyiből sajna csak valami átalakított gépre fogja futni pl:

[link]

(Ez egész jól néz ki.)

[link]

Kb. hasonlók jöhetnek ennyiért szóba...

2013. febr. 24. 10:13
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem kimondottan száguldozásra kellene, hanem eljutni A pontból B de, földúton megközelíthető helyre. Arra már rájöttem, hogy a robogók erre nem alkalmasak. Ezért kértem ebben a tanácsotokat. Erre a célra jó nekem egy használt gép is, és elég a 80-as, felesleges 125-öst venni.
2013. febr. 26. 07:42
 8/13 anonim ***** válasza:

Talán még egy Simsonnal jársz a legjobban. Az elmegy földúton is. Mivel ugyan úgy öreg, mint bármi más, amit ennyi pénzért kapnál a szimót is szerelni kell majd rendszeresen, de legalább filléres hozzá az alkatrész és KAPSZ IS BÁRHOL!

Aztán ha nem úgy hajtod, mint a rácsing bajnokok akkor még tartós is lesz!

2013. febr. 26. 09:45
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha sárban is mennél akkor ott a simson azért eléggé megküszködik majd...sőt... ha csak szárazon akkor arra jó. Sárban meg amit linkeltem, vagy hasonló.
2013. febr. 26. 10:53
 10/13 A kérdező kommentje:

Volt szerencsém két simsonhoz is, de mindkettőt folyton szerelni kellett. Gyertya bajok, nem indult, lefulladt, stb. Minden esetre elgondolkodtató. Lehet kifogok valami jót.

Védő felszerelésem van, szóval az már nem kell.

2013. febr. 26. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!