Milyen cuccok motorozáshoz?
sziasztok!
15 éves fiú vagyok,úgy látszik,hogy venni fogok egy Derbi Sendát tanulómotornak milyen felszerelést vegyek hozzá?
enduro sisak,kesztyű téli-nyári,szemüveget gondoltam hogy veszek.(jobb minőségű dolgokra gondoltam)
mik kellenek még?
protektoring,térdvédő,könyökvédő?nyakvédő vagy egyenlőre ennyi elég?
Ezen a motoron szeretnék megtanulni váltani,valami sport cipőt szeretnék venni,milyen stílusúban a legegyszerűbb?
esetleg mez?
A csimmát kihagytad. Pedig az rengeteget fog nem csak divatból hordják bokatörés és ficamodás ellen véd. Amúgy még szokod a képet és motorozol vele szerintem a kesztyű a sisak a legfontosabb.. Utánna jön a csizma és a protektorok. Ha már nagyon hard ma nyomod akkor kell a páncél és a többi kiegészítő. De azt elárulom hogy egy magasról békás esés ugyan úgy nem kellemes. :P :D
csak nem sérülsz.
Én télen mikor csak boltba jártam motorral akkor kesztyű sisak kendő az arcom elé és irány a bolt. De volt hogy másfél óráig nem kerültem elő... :D
utolsó, idióta...
erre a derbi szutyokra bőven elég egy sisak
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:02
Te vagy a bunkó szutyok nem a Derbi!
Válasz:
Csizma, kabát (akár protektorok nélkül), bukó elég
50es motorra nem kell olyan felszerelés mint MotoGP-ben.
Felesleges. Városba nem kell ennyi felesleg. 1. hogy még nőni fogsz, 2. városban 40-nél többel nem mehetsz
Ha meg túrázgatni fogsz, azt nem 50-essel fogod majd, hanem nagymotorral. Ezeket nem túrázgatni találták ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!