Peugeot 207 1.4hdi vagy Renault Clio III 1.5dci?
Korban, lóerőben, állapotban, felszereltségben ugyanaz, a Peugeot egy 100-assal drágább. Melyiket vennétek?
(nem érdekel más típus)
A kettő közűl a Renaultot javaslom ....pedig Peugeot-s vagyok :)
Üzenem az agytalannak nem kötelező franciás kérdésekre válaszolni...
Én ezért nem megyek merkedesz kérdésekre .. :)
Nagyobb a füstje mint a lángja ...
És ne legyél lusta nézd meg az ADAC listát ...pofára esel 3 kategóriában is az első 3-ban van a francia...
ENNYI
A renault 1,5 dci motorokat az idei évtől a Merci "A" és "B" osztálya is használja. Elég ennyi? Az én cliomba 220 ezer van. Épp egy hete csréltem az olajat és a szűröket. Ilyenkor átszoktam vizsgálni a motorteret tüzetesen keresni olajfoltot vagy egyéb rendellenességet. A poron kivül nincs rajta elváltozás.
A barátnőmnek egy kb. 15 megána van 1,4 benzines. 8 évig nem volt benne olaj cserélve. Igazi csajos autó, tele mindennel (esernyő, kesztyük, váltócipők csizmák stb.). Mai napig pöccre indul, legutóbb kb. egy éve volt felnyitva a motortértető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!