Renault Clio-nál hiába cseréltem ki a kulcsban az elemet nem nyitja az ajtót mégsem, mi lehet az oka?
lehet, hogy újra kell tanítani a kulcsot.
Elvileg kéne, hogy legyen egy kód kártyád.
Azt ne kérdezd, hogy működik, még sosem kellett használnom.
De olyasmit képzelj, hogy - zárd be az ajtót, nyisd ki , kapcsolj balra indexet, ablaktörlőt.... Igy van valami kód amihez kell a kártya.
Legközelebb ne zárt ajtónál cserélj elemet, mert elfelejti a kódot!
Újra kell szinkronizálni, ezt találtam:
1. Fordítsd a gyújtáskapcsolót OFF állásba.
2. Nyomd meg a központi zár gombját több mint 5 mp-ig. Megjegyzés: az ajtónak be kellzáródnia, majd kinyílnia.
3. Ha ez megtörténik, 10 mp engedélyezett és az immobiliser jelzõ•fény világít.
4. Nyomd meg a távirányítót egyszer, az ajtóknak zárodniuk és nyitódniuk kell.
5. Ismételd további távirányítóval, ha szükséges.
6. Ellenõërizd a távirányító mûëködését.
A LED villog?
Tipushiba hogy a mikrokapcsoló egyik lába elengedi a forrasztásnál.Ha villog de nem nyit,akkor márkaszervíz,a hókuszpókuszokat felejtsd el,5évig rönóban dolgoztam,nem tudod betanítani máshogy,milyen évjárat?
W124300TD válasza:
A LED villog?
Tipushiba hogy a mikrokapcsoló egyik lába elengedi a forrasztásnál.Ha villog de nem nyit,akkor márkaszervíz,a hókuszpókuszokat felejtsd el,5évig rönóban dolgoztam,nem tudod betanítani máshogy,milyen évjárat?
Nekem mind a kettő lábat elengedte a forrasztás, kollégám visszaforrasztotta, és tanítás nélkül működik. Köszönöm a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!