Ti, hogy vezettek telefonálás közben?
Figyelt kérdés
Pályán, főúton még ok. De városban mindig elkacsázik az autó. Bal kézben fogjátok a telefont?2013. febr. 23. 12:44
11/17 anonim válasza:
egyszerű, nem vezetek telefonálás közben...
(ha mégis életem múlna rajta megállok, vagy a már előttem leírt módszerek)
12/17 anonim válasza:
Ez egy álprobléma. Nem lehet mindenki mellé rendőrt ültetni. Mindenkinek egyéni érdeke, hogy vezetés közben lehetőség szerint, a vezetésre figyeljen. Egy rakás dolog nincs megnevezve, amit csinálhatok vezetés közben, miért pont a telefonálás van nevesítve? Vakarózhatok, ehetek, ihatok, CB rádió? Ugyanaz, fogni kell és belebeszélni. Diktafon, dohányzás - ez még tűzveszélyes is - GPS - t babrálhatom, törölgethetem a szemüvegem, CD - t cserélhetek, stb. Mindenki döntse el, mit enged meg magának.
13/17 anonim válasza:
Az utólsó válaszoló tapintott a lényegre . Mi van ha cd csere közben ütök el valakit ?!
14/17 anonim válasza:
Akkor a helyszínelők kiderítik, hogy a gyalokos volt-e hibás, vagy te... A háborgás sajnos nem mentesít.. Meg van tiltva, és kész! (Gondolkodj fordítva is! Mi van, ha téged basznak el, mert "csak CD-t cserélt"?)
15/17 anonim válasza:
Gyalogos*
Bocsi, ütött a tegnapi :D
16/17 anonim válasza:
Elég nehezen. :S
Nem vezetek sokat és telefonálni is ritkán szoktam.
17/17 anonim válasza:
ha hívnak és látom, hogy fontos, akkor leállok és felveszem, ha úgy ítélem meg, hogy nem fontos az illető, akkor egyszerűen nem veszem fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!