Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti, hogy vezettek telefonálás...

Ti, hogy vezettek telefonálás közben?

Figyelt kérdés
Pályán, főúton még ok. De városban mindig elkacsázik az autó. Bal kézben fogjátok a telefont?
2013. febr. 23. 12:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Headsettel például... :)
2013. febr. 23. 12:49
 2/17 anonim ***** válasza:
16%
Igen, balkézzel kell fogni, és akkor nyugodtan tudsz váltani, annyi ideig nem fog magától menni az autó össze-vissza. Az indexet is jobb kézzel kezelem.
2013. febr. 23. 12:54
 3/17 anonim ***** válasza:
52%
Én inkább kihangosítom, és két kézzel fogom a kormányt.
2013. febr. 23. 12:55
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az asszony odatartja a fülemhez és úgy.Ha meg egyedül vagyok akkor sehogy. Érdekes milyen dilemma ez mert ugye régen nem volt mobilteló /sőt sok helyen még vezetékes sem/ és mégis mindenki meg tudott beszélni mindent azokkal akikkel akart.
2013. febr. 23. 12:58
 5/17 anonim ***** válasza:
86%
bal kezes telefonálos embernek jelezném ezen kiváló játéka 6 pont a jogsiából ha egy vidám hajnalon bebukna...
2013. febr. 23. 13:05
 6/17 anonim ***** válasza:
76%

Miért nem lehet megállni valahol? Ennyire siettek, hogy játszotok a saját de főleg MÁS életével? Persze, persze... Ilyen csak mással történhet...

Ha megállít a rendőr akkor egyből jön a mentegetőzés meg a szidás.

2013. febr. 23. 13:13
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nem akarok megbántani senkit, de akinek ha csak egy pár százezer forintos autója is van, hogy nem telik neki legalább egy vezetékes fülesre. Én csóró vagyok, de ha esélyes a telefon, akkor ott a fülemben a bluetooth-os füles. És ezzel is igyekszem minimalizálni a csevegést. Vezetés közben senkit nem hívok. Fogadni is mint mondtam, a lehető legrövidebbre fogom.

Nem tudom hány keze van egy nőnek, de láttam olyant, aki kézben tartott telefonnal egyszerre tudott telefonálni, kanyarodni, szájat rúzsozni és gyereket pofozni.

2013. febr. 23. 13:25
 8/17 anonim ***** válasza:

Leginkább headsettel, de ha ez nincs épp nálam, és valamiért tényleg muszáj telefonálnom, akkor is jobbal telefonálok, és inkább benyögöm arra a 0,5 mp-re telefonba, hogy "várj egy picit", aztán váltok a telefonnal a kezemben, minthogy a kormányt elengedjem egy pillanatra is.

Első a vezetés, a telefonon lévő ember kibírja azt a kis türelmi időt, egy elém ugró kutya/elinduló autó/csattogós lepke nem várná meg.

De max 30 km/h-ig telefonálok kézből. Legtöbb hívást nem veszem fel, vagy ha igen, és kiderül, hogy nem fontos, akkor megmondom, hogy vezetek, majd visszahívom.

2013. febr. 23. 13:35
 9/17 anonim ***** válasza:

manapság sok rádió tudja a telefon kezelését Bluetoothon meg 4000 körül már lehet venni headsetet. meg ott az a jó öreg kihangosítás gomb..

Ha sokat vezettek rájöttök melyik megoldás a jobb, de telefont felteszed tölteni, és mehet kihangosítva a dolog órákig. Amikor úton vagy már rég óta, tudsz órákat beszélni így.

2013. febr. 23. 13:40
 10/17 anonim ***** válasza:

Automata váltós az autóm, nagyon ritkán, ha tényleg nagyon muszáj telefonálok kézben tartott telefonnal, de kizárólag nyílegyenes úton, ahol nem kell kanyarodni, meg elsőbbséget adni, szóval ahol nem veszélyeztetek senkit. Úgyis szinte mindig egy

kézzel fogom a kormányt, meg 1 percnél sohasem beszéltem még többet így.

2013. febr. 23. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!