Szerintetek jó vétel volt? Illetve: hogyan tudom ellenőrizni hogy tényleg lecserélték-e az olajat, illetve a vezérlést ezen a típuson (1.9 TDI)?
Sehonnan. Mikor én vettem az autómat használtan, nálam is esküdözött az eladó, hogy cserélve volt az olaj meg a vezérlés. Mikor megvettem az autót, az első hosszabb út előtt az volt az első, hogy ezeket lecseréltettem.
Ha már majdnem 1 milliót kiadsz egy autóért, akkor szerintem ne ezen a pár tízezren akarj spórolni.
800-ra volt kitéve, és Te még cseréltettél ezt-azt, meg szervizelteted, és alig mentél 800 fölé.
Ez tuti bukó.
Hoztad volna el a kocsit a hibákkal,persze alkudva bőven, és megcsináltatod Te magad egy jó szerelővel.
Esélys hogy a felét sem cserélték amit kértél.
6-osnak igaza van,
kicseréltettél mennyi mindent és csak 48 ezerrel lett több az ára, ha új téligumikat raktak rá, akkor már a téligumik majdnem 48ezer volt
Mekkora szánalom vagy kedves első válaszoló...
Szerintem a lényeg, hogy hozd el az autót a lehető legalacsonyabb összegért, aztán te csináltasd meg, amiket meg kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!