Ki lehet játszani az okmányirodát az alábbi módon?
Nem kell előre lehurrogni, meg anyázni, ez csak egy kérdés.
Meg lehet-e csinálni azt, hogy még nem kaptam meg a plasztik kártyámat, de egy kis idő múlva bemegyek az okmányirodába, hogy elhagytam a jogsimat és kérnék addig egy ideiglenest, amivel ugye lehet vezetni. Nálunk ez vezetve van a rendszerben, hogy én megkaptam-e már a plasztik kártyámat?
Mivel még nincs meg a jogsid be sincs regisztrálva a központjukba a jogsid száma.
Akkor mégis mi alapján állítanák ki az ideiglenest?
Naugye, hogy hogy nem működne :)
Nem kell utólag lehurrogni, meg anyázni, ez csak egy válasz.
Két eset lehetséges:
- ügyintéző humoránál van, s rajzol neked egy szívecskét;
- büntető feljelentést tesz okirat hamisítás bűntettének kísérletéért.
Mi olyan életbevágóan sürgős, hogy pár hetet nem tudsz várni? Eddig is eljutottál valahogy oda, ahová kellett.
Nem "lehurrogni" akarlak, csak komolyan érdekel.
Nekem adtam ideglenest igaz csak egy A4 es lapot hozzá teszem nem kezdővezetői engedélyem van hivatásos! :)
És orvosi hosszabításra mentem! :)
Ne jelentsd be hogy elveszett mert akkor a régit letiltják!
Mondjuk én bejelentettem hogy elveszett de csak azért hogy megtarthassam a régit emlékbe ugyan is az okmányiroda nem adja oda még kifurva sem mint a személyit!
Alap okmánynak számít nem adják vissza bevonják!
Ha te jelented hogy elveszett akkor azzonal letiltásra kerül a jogsit és csináltathatsz másikat 4000.- ft é ugyan is a jogsi sorszáma alapján egész magyarországon nyilván vagy tartva! :)
Tehát a jogsi sorszám szerint le lehet kérni az adataidat és a lakcímedet is tehát mindent!
Egy rendszer van az Integrált Okmányrándszer V. 2.2 es amit az okmányírodák használnak illetve a rendvédelmi szervezetek.
Közterület felügyelet illetve rendőrség VÁM NAV stb. :)
üdv:
Egy volt Rendvédelmis :D
Köszönöm szépen a kielégítő választ! Február 19-én voltam az okmányirodában és ma március 5-e van, de a jogsim még sehol. :(
Remélem, hamarosan megérkezik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!