Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyiért tudnám eladni? 400....

Mennyiért tudnám eladni? 400. 000Ft már sok érte?

Figyelt kérdés

Mennyiért tudnám manapság eladni a régi 98-as suzuki swift 1.6-sedanomat? Majdnem fullextrás (klíma,elektromos ablak elől-hátul,elektromosan állítható tükrök és fényszórók, szervókormány, centrálzár,riasztó, metál zöld fényezés, 140.000km)

És megkímélt szép állapotban van!

Az is érdekelne, hogy autóbeszámításért mennyit kapnék érte és ha felteszem internetre akkor úgy mennyi lenne kb?

2013. febr. 19. 00:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Mivel az1.6 os sedán van neked és ha tényleg szép jó állapotban van 350.000 még meg ér szerintem ennyiért még ellehet adni. autó beszámításnál 200.000 többet nem fognak adni mert még a kereskedő is szeretne hasznot rajta.

Én meg próbálnám feltenni a netre 350 ért szerintem ez reális ár itt van pár oldal ahova felrakhatod

[link]

[link]

[link]

[link]

Érdemes több helyen is meghírdetni

2013. febr. 19. 00:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Hááát...

Itt egy a tiédhez hasonló, láthatóan már a nyár óta árulják sikertelenül 289-ért:

[link]

2013. febr. 19. 06:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Tedd fel 300-ért kérdező! Az utolsó válaszoló linkjében szereplő Suzuki tényleg szintén nagyon felszerelt, meg jó állapotú, viszont az lehet azért nem megy el 289 ezerért se, mert kereskedő árulja és az emberek félnek ezért tőle. Csinálj róla pár előnyős képet, takarítsd ki a belsőterét, törölgesd, mosd le kivül, csinálj a motorról is képet, ami lehetőleg nincs fényesre mosva, ami miatt azt hinnék csalsz. Autóbeszámításnál 150-nél többet biztos, hogy nem kapnál érte, főleg kereskedésben!
2013. febr. 19. 07:14
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

Elég széles a skála. Hirdesd meg 400-ért aztán kb. 350-ért el is tudod adni. Autóbeszámításnál nagyon max. 250-300at ha adnának érte. Jobban jársz ha te magad adod el.

2013. febr. 19. 07:27
 5/5 anonim ***** válasza:
én nemrég vettem 350ezerért egy 2000-es 1,3 GLX-et. Az 420-ra volt hirdetve.
2013. febr. 19. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!