Mennyiért tudnám eladni? 400. 000Ft már sok érte?
Mennyiért tudnám manapság eladni a régi 98-as suzuki swift 1.6-sedanomat? Majdnem fullextrás (klíma,elektromos ablak elől-hátul,elektromosan állítható tükrök és fényszórók, szervókormány, centrálzár,riasztó, metál zöld fényezés, 140.000km)
És megkímélt szép állapotban van!
Az is érdekelne, hogy autóbeszámításért mennyit kapnék érte és ha felteszem internetre akkor úgy mennyi lenne kb?
Mivel az1.6 os sedán van neked és ha tényleg szép jó állapotban van 350.000 még meg ér szerintem ennyiért még ellehet adni. autó beszámításnál 200.000 többet nem fognak adni mert még a kereskedő is szeretne hasznot rajta.
Én meg próbálnám feltenni a netre 350 ért szerintem ez reális ár itt van pár oldal ahova felrakhatod
Érdemes több helyen is meghírdetni
Elég széles a skála. Hirdesd meg 400-ért aztán kb. 350-ért el is tudod adni. Autóbeszámításnál nagyon max. 250-300at ha adnának érte. Jobban jársz ha te magad adod el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!