Szerintetek mennyiért lehetne eladni a robogómat? (lentebb)
Figyelt kérdés
Szóval kategória váltás miatt el szeretném adni a motoromat de nem tudom mennyi lenne az irányára. Egy Feiying 50ccm3-as robogó. Szóval az akksi, a generátor, a gázbovden, a gyertya most lett cserélve, ill. az elektronikát is átnézettem, az önindító is tökéletes, világítás is rendben, olajat is cseréltem. 4 ütemű auto. váltós, végsebessége nagyjából 70 km/h. Külsőleg van egy pár kicsi hibája. A km/h óra nem mér jól (a végsebesség le lett mérve, de nem a motor km/h-ja alapján), a jobb oldalon van egy kis törés a motor alján, a karosszérián és a visszapillantó tükrök egy kicsit karcosak (nem a tükör karcos, hanem a műanyag a tükör mögött). Nagyjából ennyi. Hozzáértők válaszát várom.2013. jan. 21. 15:03
1/4 anonim válasza:
Egy névtelen kínai használt robogóra csoda ha van érdeklődő.
2/4 anonim válasza:
Vevőt találni mindenre lehet.
Amúgy én úgy szoktam ha nem tudom hogy mi az ára felmegyek a használtautó.hu- ra Vagy a sportmotor.hu ra
Vagy lehet beszámolja az akitől a komolyabb motort veszed. "Jobb mint gyalogolni.
3/4 anonim válasza:
"kategória váltás"...-igen..a kínai foskupacokat is nevezhetjük egy kategóriának..
4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó: Én is úgy értettem hogy most egy olyan motorra váltanék ami már egy kategóriába tartozik :D
2013. jan. 21. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!