Egy B vectrán kb mennyiért cserélnek első szélvédőt? A szélvédőt én vinnék valamelyik bontóból.
Pontos árat nemtudok ,de azt tudnod kell nem fognak garanciát vállalni se a berakás idejére se utána !
Itt megkérdezném a helyedbe nagyon profik és olcsók is ..
20 ért csinálták nekem itt a saját garázsomba. Vannak cégek akik házhoz mennek, mert az üveg csere után egy fél napig nem szabad mozgatni az autót.
20-ért megvolt (számla nélkül)
Apropó a bontott üveget szerintem be se nagyon teszik , mert nem lehet rendesen kiszedni se meg letakarítani se a régi ragasztót róla és garancia se lesz rá ha beázik az autód!
Érdemes pár ezresért kockáztatni? Ill tutira beázatni a kocsit? Aztán jön a rohadás, a villamos rendszerre folyik majd a víz és akár le is égetheted az autód. Na az aztán jó üzlet....
13e körül van egy új, 3e a ragasztó, a munkadíjat nem tudom, de két emberes meló. Ha jó állapotú a bontott és jó áron van, gond nélkül be lehet ragasztani azt is!
Kedves Zsolt75
Privátban tudnál adni hozzá egy elérhetőséget?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!