Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol lehet eladni mennyiért...

Hol lehet eladni mennyiért rossz akumulátorokat?

Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 14:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
Örülj, ha ingyen átveszik.
2013. febr. 5. 14:23
 2/17 A kérdező kommentje:
Ez nem igy van.A cigány ad érte 500 at darabonként ugyhogy tuti többet ér,azonkivül nem akarok vele üzletelni mert ki nem állhatom ezeket.
2013. febr. 5. 14:53
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

MÉH telep.

Cigók is oda viszik.

Am ha valahol, pl erdő szélén látsz kidobálva aksit akkor legyen eszedbe hogy hol van, és ha legközelebb cigó kéreget tőled mond meg neki hogy hol láttad! :)

Mifelénk tóparton volt kidobálva vagy 3 db. Cigó jött hogy nincsen-é rossz akulumátor főnök? Mondtuk neki hogy hol talál, másnap már nem volt ott :D

(legalább ennyi hasznuk legyen)

2013. febr. 5. 16:10
 4/17 anonim ***** válasza:
Én a Jászberényi úti hulladékfém gyűjtő telepen szoktam leadni a rossz akksikat, ott 130 Ft-ot adnak kilónként érte, ha nincs szétszedve (zselés akksik). A beolvasztott tiszta ólomnak pedig valami 9000 Ft kilója...
2013. febr. 5. 16:16
 5/17 anonim ***** válasza:

Akkor ezért éri meg a cigóknak...

Többségük ugyanis beolvasztja otthon, aztán viszi a MÉH-be.

2013. febr. 5. 16:44
 6/17 anonim ***** válasza:
Például a hozzánk legközelebb eső telepen 140 kilója.
2013. febr. 5. 17:30
 7/17 A kérdező kommentje:

Milyen kedves ember ez a heeeegany ! Tudod mit,nem fogom megmondani a cigóknak hol van ez meg az azért mert:

1.Nem társalgok velük

2.Ha társalognék akkor sem a hasznukra tennék a büdös parazita féreg fajtájuknak.

3.Azok akik aksit vasat stb gyüjtögetnek tuti lopnak huzalt a bkv töl meg a temetöböl ezt azt.

2013. febr. 5. 19:55
 8/17 anonim ***** válasza:

Hát társalogni nem is kell velük, és azért minden városban akad 1-2 aki nem lopásból hanem legális gyűjtögetésből él :D

(mondjuk mifelénk a jópár ezer fős városkában csak 1 ilyenről tudok)

2013. febr. 5. 21:10
 9/17 anonim ***** válasza:

Méh telep, és hasonló hivatalos leadó hely

Én magyar vagyok D

Ha látok az út mellett mindig felveszem

Utána megtöltöm vízzel és leadom :)

Múltkorában ki volt dobva két db akku a falum szélén és gyalog hoztam haza, ismerősöm röhögött is rajtam, de mikor megmondtam hogy mennyit kaptam érte (4500 FT), nem nagyon röhögött.

2013. febr. 5. 21:46
 10/17 A kérdező kommentje:
Ezek szerint a két aksi kb 30 kg ót nyomott,vagy dupla áron adtad el vagy hazudsz.Itt irták hogy 140 et adnak kilójáért.
2013. febr. 5. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!