Hol lehet eladni mennyiért rossz akumulátorokat?
MÉH telep.
Cigók is oda viszik.
Am ha valahol, pl erdő szélén látsz kidobálva aksit akkor legyen eszedbe hogy hol van, és ha legközelebb cigó kéreget tőled mond meg neki hogy hol láttad! :)
Mifelénk tóparton volt kidobálva vagy 3 db. Cigó jött hogy nincsen-é rossz akulumátor főnök? Mondtuk neki hogy hol talál, másnap már nem volt ott :D
(legalább ennyi hasznuk legyen)
Akkor ezért éri meg a cigóknak...
Többségük ugyanis beolvasztja otthon, aztán viszi a MÉH-be.
Milyen kedves ember ez a heeeegany ! Tudod mit,nem fogom megmondani a cigóknak hol van ez meg az azért mert:
1.Nem társalgok velük
2.Ha társalognék akkor sem a hasznukra tennék a büdös parazita féreg fajtájuknak.
3.Azok akik aksit vasat stb gyüjtögetnek tuti lopnak huzalt a bkv töl meg a temetöböl ezt azt.
Hát társalogni nem is kell velük, és azért minden városban akad 1-2 aki nem lopásból hanem legális gyűjtögetésből él :D
(mondjuk mifelénk a jópár ezer fős városkában csak 1 ilyenről tudok)
Méh telep, és hasonló hivatalos leadó hely
Én magyar vagyok D
Ha látok az út mellett mindig felveszem
Utána megtöltöm vízzel és leadom :)
Múltkorában ki volt dobva két db akku a falum szélén és gyalog hoztam haza, ismerősöm röhögött is rajtam, de mikor megmondtam hogy mennyit kaptam érte (4500 FT), nem nagyon röhögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!