Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol lehet eladni mennyiért...

Hol lehet eladni mennyiért rossz akumulátorokat?

Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 14:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Igen pont 30 kg volt de 150 ft ért adtam le (amugy már sokszor adtam le akkukat)

Az akku ára is olyan mint a vas-é hogy ingadozik

Eddig a legkisebb amit láttam 110 ft volt de 160 -ba is adtam már le

2013. febr. 6. 08:27
 12/17 A kérdező kommentje:
Akkor engem ma a szemét a MÉH Ben át akart qurni ezek szerint mert csak 59 ft ért akarta kilóját bevenni,persze nem hagytam ott,akkor kénytelen leszek a Jászberényi útra vinni mert nincs más ötletem Budaörs környékén nem tudok másik MÉH telepet.
2013. febr. 6. 19:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Lehet hogy úgy voltak vele hogy sose láttak és akkor lehúznak. EZ MAGYARORSZÁG :(
2013. febr. 6. 19:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Nálunk is csak 70ft/kg. :-(( pedig van 1db 35kg -s + 1db 18kg-s Vidék 15,000 város
2013. febr. 8. 10:49
 15/17 A kérdező kommentje:
Nem értem miért nincs ez szabályozva mint anno amikor még MÉH volt a régi rendszerben.Ez is egy rohadt maffia azért lopnak annyi fémet büntetlenül mindenfelé,ha nem lenne aki átvegye feketén akkor nem csinálnák.
2013. febr. 8. 15:14
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem csak ezt kellene beszabályozni,hanem az egész kereskedelmet.Mostanság mindenki mindent annyiért ad v vesz amennyiért akar. Ha valamit venni v eladni akarsz meg kell nézni 5 helyen ,hogy ne járj rosszul!!!!!
2013. febr. 8. 15:29
 17/17 A kérdező kommentje:
Na igen ez a szabad piacgazdaság,akkor ezek szerint a hulladékátvétel is ide tartozik.A mulkor mentem szénért amit elözöleg 4800 per mázsa vittem.Erre ugyanaz egyszercsak 6400 ! lett a szemétláda meg közölte azért mert most hidegebb van.Én meg erre azt mondtam akkor fütsön be vele saját maga lerakattam ,és átmentem -igaz 8 km re onnan egy másikhoz ahol megvettem 4600 ért.Aki ilyen hülye az ne menjen üzletembernek.
2013. febr. 8. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!