Milyen kisautót vegyek munkábajárásra?
Figyelt kérdés
Németben melózom, munkábajárásra kellene az autó. Vennék tavasszal vmi olcsót, max 5-600 euroig. Vmi igazán kicsi kellene,mert csaj létemre a parkolás nem az erősségem :) Mit ajánlanátok?2013. febr. 18. 21:22
1/11 A kérdező kommentje:
Jah,fontos kriterium,hogy nem varosban hasznalnam,hanem 2 falu kozt ingaznek vele, kb 30 km/nap. Eppen lehet picit dragabb,de jo lenne 500-600 körül maradni (kb 200 ezer ft).
2013. febr. 18. 21:29
2/11 szántóvető válasza:
ha öreg autót veszel és lerohadsz útközben akkor többe kerül a mentés+a szerviz mint amennyit a kocsid ér.arról nem beszélve hogy 7végén nem csinálják meg.Tehát jól gondold meg a dolgot azt javaslom.töprengjél rajta :)
3/11 anonim válasza:
Ha ennél többet nem szeretnél költeni rá, akkor mindenképpen német gyártmányt vegyél, pl. Opel Corsát vagy VW Polót, mert ezekhez ott helyben gondolom van bőven és viszonylag olcsón alkatrész.
4/11 anonim válasza:
Lada :D Azzal még meg is néznek :D
Amúgy meg bármilyen németet. Opel, VW, Tuti akad hozzá egy kevéske alkatrész. 1-2es Golf ennyiből kijön.
5/11 anonim válasza:
12-15 éves karbantartott 1.1-1.3 közötti renault clio vagy peugeot 204 esetleg opel corsa vagy akármi ami ebben a kategóriában van. Vannak ennél kisebb autók is, de ha 90-el akarsz menni, akkor kell egy kis tömeg is, hogy a szél eél ne fújjon. Köss break down cover-t vagy a bankkártyádra kérjél AA-s biztosítást és ha leáll, akkor elvontatják ingyen a legközelebbi garázsba vagy ahova mondod. Mi így csináljuk angliában egy ideje.
7/11 anonim válasza:
vagy suzuki swift ez még kisseb
8/11 anonim válasza:
Ja bocsi nem figyeltem a kommentedet hogy 200.000 red van rá akkor én a régi fajta swift-et ajánlom
Nagyon kis fogyasztású megbízható autó ez a típus ritkábban romlik el nekem is volt ilyenem én nagyon szertem a megbízható kis swiftemet csak jót mondhatok erről a típusról linkeltem több féle kesztnis és motor változatút is amik közűl válogathac ha ezt a típust választod
10/11 anonim válasza:
Lehet hogy ki nevettek érte de az autó szerelő haverom kiment német melózni és az 1.3 5 ajtós régi fajta swiftjével ment és nem egyszer megtete azt az 1500 km ters távot vele egyszer nem állt meg neki az autó műszaki gondok miat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!