Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen kisautót vegyek munkába...

Milyen kisautót vegyek munkábajárásra?

Figyelt kérdés
Németben melózom, munkábajárásra kellene az autó. Vennék tavasszal vmi olcsót, max 5-600 euroig. Vmi igazán kicsi kellene,mert csaj létemre a parkolás nem az erősségem :) Mit ajánlanátok?
2013. febr. 18. 21:22
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Jah,fontos kriterium,hogy nem varosban hasznalnam,hanem 2 falu kozt ingaznek vele, kb 30 km/nap. Eppen lehet picit dragabb,de jo lenne 500-600 körül maradni (kb 200 ezer ft).
2013. febr. 18. 21:29
 2/11 szántóvető ***** válasza:
ha öreg autót veszel és lerohadsz útközben akkor többe kerül a mentés+a szerviz mint amennyit a kocsid ér.arról nem beszélve hogy 7végén nem csinálják meg.Tehát jól gondold meg a dolgot azt javaslom.töprengjél rajta :)
2013. febr. 18. 21:29
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha ennél többet nem szeretnél költeni rá, akkor mindenképpen német gyártmányt vegyél, pl. Opel Corsát vagy VW Polót, mert ezekhez ott helyben gondolom van bőven és viszonylag olcsón alkatrész.
2013. febr. 18. 21:32
 4/11 anonim ***** válasza:

Lada :D Azzal még meg is néznek :D

Amúgy meg bármilyen németet. Opel, VW, Tuti akad hozzá egy kevéske alkatrész. 1-2es Golf ennyiből kijön.

2013. febr. 18. 21:51
 5/11 anonim ***** válasza:
12-15 éves karbantartott 1.1-1.3 közötti renault clio vagy peugeot 204 esetleg opel corsa vagy akármi ami ebben a kategóriában van. Vannak ennél kisebb autók is, de ha 90-el akarsz menni, akkor kell egy kis tömeg is, hogy a szél eél ne fújjon. Köss break down cover-t vagy a bankkártyádra kérjél AA-s biztosítást és ha leáll, akkor elvontatják ingyen a legközelebbi garázsba vagy ahova mondod. Mi így csináljuk angliában egy ideje.
2013. febr. 18. 22:14
 6/11 anonim ***** válasza:

Suzuki SX4 dízel

[link]

2013. febr. 18. 23:14
 7/11 anonim ***** válasza:

vagy suzuki swift ez még kisseb

[link]

2013. febr. 18. 23:19
 8/11 anonim ***** válasza:

Ja bocsi nem figyeltem a kommentedet hogy 200.000 red van rá akkor én a régi fajta swift-et ajánlom

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Nagyon kis fogyasztású megbízható autó ez a típus ritkábban romlik el nekem is volt ilyenem én nagyon szertem a megbízható kis swiftemet csak jót mondhatok erről a típusról linkeltem több féle kesztnis és motor változatút is amik közűl válogathac ha ezt a típust választod

2013. febr. 19. 00:46
 9/11 anonim ***** válasza:
2013. febr. 19. 00:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Lehet hogy ki nevettek érte de az autó szerelő haverom kiment német melózni és az 1.3 5 ajtós régi fajta swiftjével ment és nem egyszer megtete azt az 1500 km ters távot vele egyszer nem állt meg neki az autó műszaki gondok miat
2013. febr. 19. 01:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!