Milyen használt kisautót ajánlanátok 18 éves lánynak kb 500. 000 ft-ig?
Eddig gondoltam Opel Tigrára, Ford Ka-ra, illetve Renault Twingora.
Néhány ötletet még nagyon szívesen foganék, akár véleménnyel is. Előre is köszönöm
Azt nem elég megvenni, fennt is kell tartani.
Mit dolgozol egyáltalán amiből ezt meg tudnád csinálni?
Honnan van egyáltalán fél millád?
ma 12:31 avagy 2. válaszoló! Neked nem mindegy honnan van pénze vagy mit dolgozik? Én 19 éves vagyok és most fogom lecserélni az autómat és 1.500.000Ft-ért veszek másikat és kp-ban fizetem. Úgy hogy most fejeztem be a sulit. A legkönnyebb gyűjtögeti úgy mint én. Ösztöndíj, születésnap, névnap, ballagás, És MUNKAHELY!!!! Ha nem cigizik, drogozik, iszik, költi hülyeségekre a pénzét akkor simán megteheti.
Kérdező: Opel tigra jó választás lehet. Elég csajos. A másik kettő amit felsoroltál az egyenesen ronda autó :D Amit még ajánlok:
-Fiat Punto/Brava/Bravo
-Opel corsa (B és C), Astra F,
-Ford Focus 1. generációsat
-Volkswagen Polo, Golf3,
-Peugeot 206
-Seat cordoba, ibiza
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Sok sikert! És ne foglalkozz az irigyekkel akármit mondanak, nem nekik veszed az autót hanem magadnak!!!!!
Felejtsd el ezeket a hulladékokat,ne a kinézet legyen az elsődleges szempont.
CSAK Japánt vegyél,ha az eszedre hallgatsz,és nem szeretnél törzsvendég lenni a szervízekben!
"Én 19 éves vagyok és most fogom lecserélni az autómat és 1.500.000Ft-ért veszek másikat és kp-ban fizetem. Úgy hogy most fejeztem be a sulit. A legkönnyebb gyűjtögeti úgy mint én. Ösztöndíj, születésnap, névnap, ballagás"
Teljesen mindegy. Ez nem irigység.
De kiváncsi lennék rá milyen iskola lehet az ahol ilyen ösztöndíjat lehet kapni, hogy 1,5 M autót lehet venni?
Mert akkor megyek oda egyből. :)
Ballagás olyan sokszor nem szokott lenni, mint ahogy születésnap és névnap is évente egyszer van általában.
miért mindenki a jappán xd kocsikat akarja megvetetni mással, amikor köztudott h a németek a legjobbak :D
sztem egy cosra c -t vegyél :D
Kábé teis annyira értesz hozzá,mint a helyesíráshoz XD
(jappánkám) lol
zilqtya!
te meg a megértéshez értesz! szted miért vna ott mögötte az xd? :O
amúgy sokan mondják h japppánok azért irtam úgy, de ott az XD! :)
Ezt én is felháborítónak tartom, hogy rögtön azzal kell kezdeni, hogy "jajj hogy merészeled, hogy van fél millád 18 évesen?"
20 évesen vettem másfél millás autót tanulóként kp-ra. Probléma???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!