Max 150ezerért keresek "válságautót", lényeg hogy sok műszaki legyen rajta és ne egyen túl sokat, max 7liter. Trabi, Lada nem játszik. Melyik típusokat ajánlanátok?
vegyél egy golfot
mond az eladónak,válság van és nem lenne rossz ha üzembentartòival odaadná
Szerintem sem kapsz ennyiért normális autót.
Max. egy régebbi,(nem veterán, mert az drága) nem túl jó motor jön ki ennyiből, aminek legjobb esetben 1-2 éven belül lejár a műszakija.
Miért ne lenne már autó, semmi baj sincs vele, 5l a vegyes fogyasztása, teljesen korrekt. Menettulajdonságai nem a legjobbak, hát a Fiestának sem...
Kifoghatsz még jó 1.3-as régi Honda Civicet, azok is ilyen áron mennek, megölhetetlen.
A Swift is autó, jártam én is vele (BMW-s vagyok ezer éve), a kategóriájában az egyik legjobb, igénytelen, alacsony a fogyasztása, és a jó áttételezés miatt még a menettulajdonságai se annyira rosszak.
A Fiestával annyi gond hogy ha nagyobb darab vagy akkor nem férsz el benne, én a 189centi+90kiló kombóval kb magamra húztam, a Swift se volt sokkal kényelmesebb, de egy fokkal jobb.
Civic is jó, de azokkal vigyázni kell mert rohadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!