Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Max 150ezerért keresek "válság...

Max 150ezerért keresek "válságautót", lényeg hogy sok műszaki legyen rajta és ne egyen túl sokat, max 7liter. Trabi, Lada nem játszik. Melyik típusokat ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Tudok otthon szerelni,ha bármi baja lenne, az nem gond.

2012. aug. 16. 10:04
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Ennyiért autót nem kapsz, ne haragudj.... Ha ennyiből járnia kell, az azt jelenti, hogy az autó max 100e, ami irreális elvárás. Skoda 120, vagy ezerhármas Lada játszik!
2012. aug. 16. 10:09
 2/22 anonim ***** válasza:

vegyél egy golfot

mond az eladónak,válság van és nem lenne rossz ha üzembentartòival odaadná

2012. aug. 16. 10:12
 3/22 A kérdező kommentje:
Átírás nincs benne ,a 150 a vételár.Munkába járáshoz kell,nincs tömegközlekedés.
2012. aug. 16. 10:17
 4/22 anonim ***** válasza:

Szerintem sem kapsz ennyiért normális autót.

Max. egy régebbi,(nem veterán, mert az drága) nem túl jó motor jön ki ennyiből, aminek legjobb esetben 1-2 éven belül lejár a műszakija.

2012. aug. 16. 10:17
 5/22 A kérdező kommentje:

Nincs motorjogsim,és azzal nem lehet szállítani semmit.

Ez milyen lehet ,mennyit eszik? :

[link]

2012. aug. 16. 10:22
 6/22 anonim ***** válasza:
Régi ezres Swift, 150ből már lehet olyat kapni ami viszonylag korrekt. Ha még belefér egy ötvenes akkor meg teljesen korrektet, és egyszerű meg igénytelen mint a faék.
2012. aug. 16. 10:47
 7/22 anonim ***** válasza:
46%
Nekem jónak tűnik a Fiesta. A feltételeidnek eleget tesz. Lebeszélnélek a stiftről. Az nem autó!!!!!!!!!!!!
2012. aug. 16. 11:53
 8/22 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne már autó, semmi baj sincs vele, 5l a vegyes fogyasztása, teljesen korrekt. Menettulajdonságai nem a legjobbak, hát a Fiestának sem...

Kifoghatsz még jó 1.3-as régi Honda Civicet, azok is ilyen áron mennek, megölhetetlen.

2012. aug. 16. 11:57
 9/22 anonim ***** válasza:

A Swift is autó, jártam én is vele (BMW-s vagyok ezer éve), a kategóriájában az egyik legjobb, igénytelen, alacsony a fogyasztása, és a jó áttételezés miatt még a menettulajdonságai se annyira rosszak.

A Fiestával annyi gond hogy ha nagyobb darab vagy akkor nem férsz el benne, én a 189centi+90kiló kombóval kb magamra húztam, a Swift se volt sokkal kényelmesebb, de egy fokkal jobb.

Civic is jó, de azokkal vigyázni kell mert rohadnak.

2012. aug. 16. 12:30
 10/22 anonim ***** válasza:
Hát igen, 20 év körüli autókról beszélünk, itt már bármelyik rohadhat, óvatosnak kell lenni.
2012. aug. 16. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!