2/17 anonim válasza:
Ez most komoly? Ennyit adnál érte? Én max akkor, ha meghülyültem. 60 ezernél nem ér többet, hiába van benne gázszett!
3/17 anonim válasza:
"Garantáltan keveset futott" - akkor minek rakattak bele gázt? Különben képek alapjám tényleg hihető az 53.000 kilométer, de számomra a kevés kilométer meg a gázüzem ellent mond egymásnak. Hogy megéri-e? Szép, meg kéne nézni, hogy mennyire gyári az állapota, de szerintem ennyiért csak fanatikusoknak és rajongóknak való ez az autó.
4/17 anonim válasza:
Nem tudom mit vagytok kiakadva azon a 230000 forinton. Ennyiért max robogót lehet kapni vagy egy széthajtott swiftet. Ha kicsit értesz a szereléshez akkor jó döntés, mert apróságok minig előfordulnak ilyen korú autóval. Viszont otthon egyszerűen javítható fillérekből ami nem mondható e a nyugati vackokról. A gázról meg annyi ha spórolósan közlekedsz vele akkor megéri, viszont ha ráállítasz, hogy menjen is és elkezded taposni akkor majdnem ugyan olyan összegre jössz ki mint benzinnel.
5/17 anonim válasza:
6/17 anonim válasza:
Persze, ezekre a romokra helyből ráköltheted a vételár dupláját. Tudom volt pár ilyen ismerősöm aki kis pénzből akart "menő" autót. Én elvoltam a lenézett Ladámmal pár ezer forintos szervízköltségből.
7/17 anonim válasza:
akkor is inkáb egy ilyen autó 230-ért, aqmire még ráköltök 3 kilót, de még mindig ez..., mellesleg 230-ért már nem roncs swifteket adnak, márcsak azért is mert a családban van egy swift, amiért énsem kérnék többet 250-nél, és teljesen korrekt állapotban van...
8/17 anonim válasza:
"Persze, ezekre a romokra helyből ráköltheted a vételár dupláját."
Nem feltétlen, meg kell nézni mit veszel.
Ha már Lada, haver megvette 1.5 éve egyik ismerősének az örököl 2107-esét ( a nagyfater meghalt, övé volt a kocsi), 1990-es volt 32 000km-rel makulátlan állapotban, 90 db Mátyás királyért.
9/17 anonim válasza:
32.000km-el az igen csak alkalmi vétel volt. Ha gyári fényes, törésmentes akkor 4kiló fölött van az értéke.
10/17 anonim válasza:
Az az 53 000 az lehet simán 153 000 is:)
Hiába gázos, nem adnék érte egy forintot sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!