Suzuki Swift vezérműszíj és pillangó szelep csere mennyibe kerülne munka díjjal együtt?
Egy márka szervízben 25.000 be legalább
Maszekoknál változó az alkat részek ki jönnek egy 10es ből
Nekem 12 ezer volt az alkatrész 10 ezer volt a munkadij.
Nagyáruházban vettem Total 4 l 10w-40 olajat 4500 forintért olajszürő,levegöszürő 2500 ft. Olcsó nagyon minden hozzá:)
#Markus79: igen szerencsére olcsón fenntartható kis autó :) Levegőszűrőt azt én is nemrég cseréltem. Akkor gondolom a kettő nagyjából meg van 20-25 között maszeknál. Még benzinszűrőt szeretnék cserélni de azt majd inkább ha jó idő lesz :)
#Utolsó: Akkor nagy gond nem lesz a műszakival, de amikor hideg-langyos a motor akkor azért eléggé hallani, hogy csikorog a motor. 10 éves az autó és azért ha a vezérműszíj elszakadna akkor nem 2 fillér lenne a javíttatása. Tudtom szerint még nem volt cserélve, és a gyári van benne. Az ördög sosem alszik... ha a fojtó szelep miatt világítana a "check engine" lámpa akkor meg automatikusan bukta a vizsga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!