Hogy kell vezetni földes úton, hogy ne ragadjak be? Ha beragadok, hogy tudom kivezetni a kocsit? (Peugeot 206. )
Suzuki Samurai kéne neked tényleg.
Vagy egy Trabi az mindenhol elmegy :D
Egyébként meg minden megoldást leírtak előttem.
Sok sikert
Könnyű autót kell venni..
Régebben volt egy első szériás suzuki swiftem, az egész kocsi súlya kb 700 kg volt, a 30 centis iszap tetején úgy elsiklott mint egy jet-ski..
Soha sehol nem ragadtam be vele...
Ha tényleg terepre kell menni,akkor próbáld úgy,hogy alacsonyabb max 2. fokozatban mész neki a laza taljnak,kb 1/4-1/2,de egyenletes gázadással.Ha megtorpansz,próbálj meg,a saját nyomadban visszatolatni egy picit,és utána ismét előre.Ha van már előtted személy autóval kitaposott nyom,abban próbáld,az autód kerekeit tartani,mert a keréknyom alja keményebb,és ott meg tud kapaszkodni a gumi.Ha van nálad pumpa,nem árt a gumikat az előírt nyomás alá engedni.PL:2,2bar helyett,kb 1,5 bar-ig,mert ilyenkor a gumi szétlapul,és amikor a teli rakódott alsó gumirész felülre fordul,akkor nagyjából kinyomja a saját bordái közül a sarat,és mikorra újból alulra fordul,viszonylag üres lesz a bordák köze.Remélem segítettem:Laci
37/F
Ójeee hólánc!!
Én is azzal szoktam kiállni a kertből (tavasszal, ősszel ha sok az eső) ha másként nem megy.
A Börzsönyben lakom...:D
Jaa hóban nem szokott kelleni, csak sárban :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!