Simson s51 Endurót kábelezek és megakadtam afesszabályzónál, nekem nem olyan van amiből jönnek ki a vezetékek, hanem amire ugy csatlakoznak rá saruval, linkelem a képeket. Tudnátok nekem küldeni olyan képet amin rajta van a bekötése? Magyarázzátokel!
Nem tudom, hogy hova kell bekötni a fesszabályzót,mert a képen nincs odaírva, hogy hányas kábel jön ki a fesszabályzóból kérlek segítsetek!
Azt úgy vágod, hogy általad linkelt rajzon nincs is feszültség szabályozó?
Az általad mutogatott dobozt ELBA-nak hívják és kombinált index/fesz. szabályozó áramkört tartalmaz.
Imhol egy kapcsolási rajz a 6V-os változatról.
Tudom ezzel most nem vagy kisegítve, de ha jobban megfigyeled a dobozkát vannak rajta számok a csatlakozóknál.
59 - Egyenirányítóra csatlakozik
31 - test
49 - Akksi pozitív sarura csatlakozik egy biztosítékon keresztül
49A - Index kapcsolóra megy
Akkor attól kell megkérdezni akitől a dobozt vette. A "szabványos" ELBA 4 csatlakozóval rendelkezik. Önindítós változatnál lehetnek esetleg plusz csatlakozók.
Egyáltalán 6Vos vagy 12Vos a rendszer? A dobozra mi van írva?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!