Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van enyi buta sofőr ....

Miért van enyi buta sofőr . Magyarországon nézétek meg?

2013. febr. 18. 12:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
ennyi, nézzétek
2013. febr. 18. 12:32
 2/12 A kérdező kommentje:
igaz:) bocs
2013. febr. 18. 12:37
 3/12 anonim ***** válasza:

Mert ennyi idióta él a világban, közlekedésen kívül is.

Jogosítványadásnál pedig nem nézik, ki milyen emberileg, csak hogy hogyan tud vezetni.

2013. febr. 18. 12:44
 4/12 anonim ***** válasza:
Ezek nem "buta" sofőrök, hanem a saját és mások életét veszélyeztető gazemberek. Szomorú, hogy legálisan (?), jogosítvánnyal mászkálnak szabadon.
2013. febr. 18. 12:54
 5/12 anonim ***** válasza:

Ez még nem is annyira vészes. Én olyat láttam már amikor a fővárosban full piros lámpánál én álltam leg elől, és egy csaj a suzukiával meg előzött a pirosnál és rá a villamos sínre ahol még időben megállt a villamos érkezése előtt, igaz sajnos ott rosszabb helyen volt mert közbe volt egy útkereszteződés is ahol az autósok mentek volna mert nekik lehetett volna menni a villamos sín mentén, de ugye az idióta csaj miatt nem tudtak és egy akkora nagy dugó lett belőle hogy amikor nekem már rég zöldem volt és a csaj is tudott volna menni, hát igen ő bepánikolt és elkezdetzt bőgni az autóba amikor már öten körbe állták hogy vagy menjen valamerre vagy eltolják ha rossz a verda mert ők akkor nem tudták hogy hogyan került oda, mert ez egy vasárnapi napon volt amikor kisebb volt ott a forgalom.

A másik amiből nekem is majdnem bajom lett, az az volt amikor záróvonalnál az országúton havas-jeges úton előzni akart egy idióta persze 60 as táblánál és még kanyar is volt, ő az előzésnél hatalmas gázt adott és amikor a kanyarba visszament volna szépen megcsúszott majdnem bele pár autósba én meg éppen hogy megbírtam állni, és a mázli az volt hogy mögöttem nem jött semmi. És a még nagyobb szerencse az hogy senkinek nem lett baja mert még hozzájuk sem ért, mert szerencsére tapasztalt sofőr volt aki szembe jött szabályosan és időben megbírt állni a pocsék úton, és szerencsére én is.

Meg ugye én is láttam már olyat amit itt a videóban hogy a buszos már indult volna indexelt is de egy előttem haladó emberke aki még lassabban is ment mert még a 40 et is alig érte el nem elég hogy feltartott minket de amikor látta hogy a busz menne és simán megtudott volna állni erre gázt adott és kielőzte, és szerencsére nem okozott balesetet de nem sokon múlott hogy legyalulja a busz oldalát. Azért én is tudnék mit mesélni.

Igaz hogy ott a fővárosban másabb a közlekedés és akik vidéken tanultak vezetni ők ott még elvesznének mert azért másabb világ ott a fővárosban, tehát érthetőbb hogy kicsit bénáznak de ha már van legalább 3-4 év vezetési rutinjuk akkor azért simán észrevehették volna hogy vagy átfér vagy nem, tehát azért azt figyelembe kell venni.

Végén a bicajozó papán akadtam ki aki az útközepén menve nem zavartatja magát és feltart mindenkit, azon besírtam.

2013. febr. 18. 12:59
 6/12 anonim válasza:

Ez csak Csepel. Egy lepukkant külső kerület. Sokkal cifrább dolgok történnek beljebb, főleg gyorsabb forgalmú utakon.

Én biztosan nem engedném hogy valaki gyerekként(16 évesen) kezdjen vezetni tanulni. Csakis felelősen gondolkodó felnőttként!

2013. febr. 18. 13:39
 7/12 anonim ***** válasza:
A büntetési összegek nem állnak egyenesarányosságban az adott szabálysértési kihágás súlyával ,piros,elsőbbségadás elmulasztása stb stb a videon látottakból kiszabna helyszíniben 5.10 ezret ha keményen játszanának egy telefonálás(6 pont)gyalogosnak nem adod meg az elsőbbséget (6)pont a 18 ból 12 elszaladt a magyar autósok jelentős része elvesztené a jogosítványát egy héten belül részben köszönhető az alkalmatlan rendőrségnek a szarrá adóztatott emberek agresszív viselkedésének stb,egy külföldi példa 17 éve van jogosítványom ez idő 3-5 alkalommal igazoltattak és nem mernék fogadni de talán ha 20-30 alkalommal láttam intézkedő rendőrt, az ország területén járok heti 1800-2000km,egy szomszédos országban amennyiben a rendőri intézkedés alatt nehezményezel valamit és ennek hangot is adsz mármint arcoskodásra gondolok 500euro bírság mivel az intézkedő járőr hivatali azemély és ennek érvényt is szerez,vonóhorog van a kocsidon de nem voltál vagy mész áruért,és ebből kifolyólag mármint hogy indokolatlanul volt fent 500 euro az alap és a többi amennyiben a havat nem takarítod le a kocsidról és ez okoz balesetet mármint ráesik a mögötted lévő szélvédőjére 5000 euro az alap bírság.erős kontroll alatt tartják a sofőröket a legokosabb húzásuk hogy 17 éves korban lehetőséged van rokon barát felügyelete mellett kocsit vezetni közúti forgalomban sima mezei kocsit,ami rokoné baráté,mikor készen állsz akkor elmész vizsgázni nem vágnak ki koszos 30 gyakorlati óra után a forgalomba..ha érzed ezért másabb a kultúra egyik országban mint a másikban de a videodra is reagáljak amennyibe saját ill családtagom életét,testi épségét veszélyeztetné bármelyik veréb ,autós, kerékpáros,bárki.felgyújtanám egy erdőben miután kiengedtem a beleit..
2013. febr. 18. 15:08
 8/12 A kérdező kommentje:
szerintem nagyon gáz ez csak csepel 1 része bp-nek...ha számba veszuk van 23 kerulet ha jol tudom pesten mi folyik itt egésznap...ezeket kellene buntetni eltiltani .ez nem azt tudatja vezetni tud ha nem azt hogy közveszélyesen vezsélyes amugy jo mert látszik rajta rendszám :)lehet kuldeni rendőrségre:)
2013. febr. 18. 18:49
 9/12 anonim ***** válasza:

Ne essetek annyira panikba. Kulfoldon sokkal rosszabb a helyzet. A nagy hires Amerikaban peldaul nincs kotelezo oraszam, nem tanulnak vezetest (plane nem muszaki/egeszsegugy ismereteket stb) a fiatalok. Aki megcsinalja az irasbelit es kepes 10-15 percet forgalomban vezetni a vizsgabiztossal az anyos ulesen ugy, hogy semmi komolyabb bakit nem csinal, az megkapja a jogositvanyat.

Vagyis amit ezek a videon csinalnak, bar veszelyes es szabalytalan, ezeknek az embereknek a tarsolyukba legalabb 40 kotelezo vezetesi ora van (vagy nem tudom, most mennyi a kotelezo oraszam).

Az itteni soforok tarsolyaban egy nagy nulla vezetesi gyakorlat van! Sajnos sokkal tobb a bena sofor az utakon, mint Magyarorszagon. Ott legalabb "tudnak" vezetni az emberek, meg ha nem is szabalyosan. Itt sem szabalyosan kozelekedni sem normalisan vezetni nem tud a nagytobbseg :(

Az ypszilon fordulora azt hiszik, valami iPhone app...

2013. febr. 18. 20:08
 10/12 Napkiraly ***** válasza:
100%
én napi 30 km-t vezetek Bp-en belül,és tényleg ez megy. Megijedni nem kell, de minden nap közel állok hozzá, hogy kirángassak egykettőt aztán beleverjem a fejét az aszfaltba
2013. febr. 18. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!