Hát ti aztán nagyon értetek hozzá.
Ez egy komoly BMW, nem egy Opel, vagy Suzuki amit már ennyiért újat lehet venni. És az összes ilyen BMW ilyen árban van, ettől már csak drágábbak vannak.
Kár volt itt meg kérdeznem.
Lof@xt komoly.
Ha komoly BMW lenne akkor nem a mucsajröcsögei kereskedő hirdetné szervízkönyv és óraállás nélkül, hanem a BMW a Premium Selection autók között.
Ha már Premium Selection, ott most van egy 530d 2.9-ért, és onnan inkább vennék autót, mint akármelyik kereskedőtől.
Vélemény erről:
nekem a félbőr nem tetszik, képeken szép, de kellene egy szerviztörténet, meg át kellene nézetni egy BMW szakinál vagy márkaszervizben. Szépnek szép, de ha ezzel mellényúlsz akkor rábaxol, mint vak az ujjára. Főnököm 2 év alatt 2 turbót cserélt a 320d-ben, darabja 345+áfa. Komoly prémium autókhoz, komoly prémium árak is dukálnak :)
Persze lehet, hogy ez is tök zsír, csak lusták voltak rendes hirdetést felrakni, passz.
Egyébként az előttem válaszolónak teljesen igaza van.
Ismerem ezt a kereskedést egy várossal lakok arrébb.
Amit tudni kell róla: Jellemzően magas áron adják az autókat
nagyrészt külföldről behozva, nem sérülésmentes autókat, és természetesen szervízkönyv nélkül
olyan fényes a kormány, hogy még rossz beállítással is látszik.
van benne vagy 400.000. Esélyes egy turbó, fék, stb kopó cuccok.
Mire ok a kocsi, olyan 3,5 millába meg is áll, amiért már egy 3-4 éves autót veszel.
Jaa, hogy nem BMW. Kirakatnak kell, vagy mert van lé?
Ha van lé, akkor nem egy 9 éves autót veszek.Kirakatanak meg sosem vennék autót.Magamnak csak.Az autó értem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!