szerintem nem rossz, mivel az opel astra G autónk sokkal nehezebb és 1.4-es és ugyanígy 90 LE és benzines, ha ez diesel akkor nyomatékosabb, kisebb a tömege, szóval szerintem nem olyan kicsi az az 1.3-as motor, de lehetett volna rakatni belé nagyobbat is! de az is elég ami benne van!
2013. febr. 1. 16:54
7/10 anonim válasza:
de mondjuk most néztem meg ezt a vezess.hu oldalt, és nehezebb mint az astra G és kevesebb a nyomatéka is, szóval eléggé biciklien megy!
2013. febr. 1. 16:58
8/10 anonim válasza:
Az első hülyeségeket beszél!
Ebben az 1.3 Multijet motor van. Nehéz vele még városban is 6 litert megetetni! Városon kívül pedig a 4-4,5 literes fogyasztás könnyen elérhető.
2013. febr. 1. 16:58
9/10 anonim válasza:
kevesebbet fogyaszt, de nem megy jobban mint egy benzines, és lassabban gyorsul is!
2013. febr. 1. 16:59
10/10 Zsolt75 válasza:
Jó autónak tűnik. Egyik Opel se egy versenyautó, de szerintem nem is az a lényeg. (nekem is opelem van amúgy)
Nem vészesen de a korához képest azért van benne km-er
Állapotát tekintve is jónak tűnik és az ára sem vészes.
A helyedbe egy állapotvizsgálatot csináltatnék rajta és ha minden OK akkor megvenném.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!