SMART munkába járó autónak?
Figyelt kérdés
25km-re járok munkába. Az unokám is abba az iskolába fog járni, most lesz elsős.SMARTot vennék, kétszemélyeset. Bár engedélyezett a 6 éves gyerekülésben az első ülésen...szeretném olvasni a véleményeteket.Megvegyem, vagy tudtok más autót ajánlani...kevés fogyasztásút.2013. febr. 14. 18:33
1/5 szántóvető válasza:
SMART az autók legalja,inkább nevezném fél autónak.nem írtad hogy mennyi a keret ami rendelkezésre áll.
2/5 anonim válasza:
A smart kicsi, túlárazott egy egyáltalán nem fogyaszt keveset ( 5-6 litereket írnak városra ). Egy kis dízel 5 személyes meg elmegy 4,5l-el is.
3/5 anonim válasza:
Szerintem is drága, luxusbevásárlókocsinak nevezném... Szalonban ültem egyben, automataváltós volt, képzelem, mekkora élvezet lehet kapcsolgatni a kormány mögötti füleken azt a négy sebességecskét :D Ha beletaposol a gázba, szerintem nem fog hátba vágni... És tényleg jobb a fogyasztása egy kis dízelnek.
4/5 Napkiraly válasza:
Szerintem kerüld a mindenféle problémával küzdő dízeleket, napi 50 km-re jó bármilyen normális állapotú autó,nem muszáj ausztriába járni leharcolt dízelekért, vagy itthon megvenned a földet 10x megkerül egykori dízel cégautót a negyedik tulajtól.
Smart hibája a nehéz szerelhetőség, nem szívesen nyúlnak hozzá,mert minden nehezen hozzáférhető.
5/5 dani900 válasza:
Ha találsz egy jó szerelőt, aki valamelyest ismeri a smartot nem fog sok meglepetés érni.
mostanában szervizeltem egy ilyet, nagyon kényelmes, és érdekes, de tágas is, jól megy, viszont azért is fontos a hozzáértő szerelő, hogy ismerje az automata váltót, amivel akkor lehet gond ha elhanyagolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!