Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Reggel autóval munkába? Vajon...

Reggel autóval munkába? Vajon felkészült a közút kezelő

Figyelt kérdés
reggel 6-ra kell közlekednem autóval dunántúlon Zalaegerszeg környékén 45Km-t.Vajon menni fog reggel.?A közútkezelő tanult az ezelötti hibából?

2013. febr. 11. 19:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Intenzív havzás esetén tehetetlenek.

A főbb utak megtisztítása fél napot vesz igénybe,legalábbis itt,pesten..

2013. febr. 11. 19:32
 2/13 A kérdező kommentje:
Akkor sok jóra ne számítsak...
2013. febr. 11. 19:33
 3/13 anonim ***** válasza:

Az a biztos hó, ami már leesett. Nem kell aggódni, 5 centi hótól nem fog behalni az élet, csak vannak olyanok akiknek 1 cm hó, és beteszik a tempomatot 30-ra.

nem azt mondom hogy nem kell lassan menni, ha megkívánja az út, de ha 10 autóból 7 tudna menni esetleg 60-70-et, akkor a maradék 3 miért nem. Ezen kell elgondolkodni.

Buszsofőr ismerősöm mondta anno, amikor tanuló gyerek volt nála, ha szar az út menj gyorsan, hamarabb túl leszel rajt, nem törsz össze semmit, kb. 20 évig hajtott mint az állat télen, majd nemrég belecsúszott az árokba, mire a volt tanulója megkérdezte túl gyorsan ment, aki erre csak annyit felelt: nem túl lassan, mert ha gyorsan mentem volna akkor nem csúszok bele az árokba..

Amúgy igen, szerintem menni fog a közlekedés, ha nem is úgy mint a karikacsapás, de menni fog.

közútkezelőről meg talán jobb nem is beszélni, teszik a dolgukat, de sz@rból ők sem tudnak várat építeni.

2013. febr. 11. 20:26
 4/13 Napkiraly ***** válasza:
elég tanulságos volt a ma reggel. Tükörjég, 40 km/h, csúszkálás, meg a gyors buszsofőrök, akiket nem sokkal később viszontláttam az árokból integetni.
2013. febr. 11. 21:57
 5/13 anonim ***** válasza:

jegen márn nem lehet menni még 40 nelse mert még 10 -20 km/h nál is csúszik mászik ha csak nincs fent hólánc.

De a frissen leeset havon Ott lehet menni 60-70-nel ott azért érezni hogy a téli gumi téli gumi nem úgy mint a jegen.

Egyébként én hóviharban délután 5 orakor jöttem haza a múlthónapban ukrajnábol sötétben de még biztonságosan tudtam menni 50-60 nal igaz éles kanyarokat csak 20-30 cal lehetet bevenni

2013. febr. 11. 22:48
 6/13 anonim ***** válasza:
Jégen hólánc...-az ilyen marha minek szól hozzá,komolyan?! xD
2013. febr. 11. 22:49
 7/13 anonim ***** válasza:
50%
volt egy bolond terepjáros legalább 100 zal hajtot el mellettem a következő kanyarnál utól értem ó az árokban volt és átszakította a szalag korlátot ennyit a nagy rohanásról :)))
2013. febr. 11. 22:49
 8/13 anonim ***** válasza:
Én nem használtam de láttam már olyat aki igen biztos sok pénze van gumira XD és nem kell egyból marházni mit kell a másikat sértegetni
2013. febr. 11. 22:50
 9/13 anonim ***** válasza:
Faxom kivan a kötekedő bunkó állatokkal meg a beszólásokkal ha véleményed van kis pucu tarzsd meg magadnak nem kell a másik hozzászólását kritizálni
2013. febr. 11. 22:52
 10/13 anonim ***** válasza:
Oké szergej higgadj le,és go vissza ukrajnába xD
2013. febr. 11. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!