Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Átverés szerintetek ez az...

Átverés szerintetek ez az ajánlat v sem (autóvásárlás)?

Figyelt kérdés
Félek h át akarnak verni,de persze nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni,ne is olvassátok gyanakvóan!Inkább realista ként.Nos kinéztem 1 ajánlatot,írtam is az eladónak.Kiderült, h német. VOLKSWAGEN Golf Plus 2.0 TDI Comfortline, mpv, P, M5 típusú kocsit szeretne eladni.4700€ számomra csábító ajánlat volt/még az is a kocsiért.Azt mondja h benne van a regisztráció is van STK-ja a kocsinak 2015-ig.Azt mondja h 1 nemzetközi szervezeten keresztül küldené az autót biztosítva amit ő állna.Kipróbálhatom a kocsit.Leellenőriztethetem a papírokat, és ha nem tetszik 5 napon belül visszaküldhetem és a visszautat is ő állja.A kérdésem az,h szerintetek megbízhatok e a csávóban?Mellesleg felvállalja a nevét (Kurt Norbert).Ki kell e majd fizetnem ha már itt a kocsi?Lehetséges e szerintetek "tesztelgetni 5 napig" majd csak úgy visszaküldeni ha nem kell?És halottatok e már esetleg ilyen típusú átverésről?!Túl gyanakvó vagyok v nem kéne aggódni,hisz nem kell kifizetnem semmit,csak akkor ha tényleg kell.
2013. febr. 13. 23:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
hehe en dolgoztam autokereskedesben, ennek a cikknek bizony minden szava igaz :D
2013. febr. 14. 05:17
 12/17 A kérdező kommentje:
Ezt a nemzetközi szervezetet adta meg amin keresztül jönne a kocsi. [link]
2013. febr. 14. 06:56
 13/17 anonim ***** válasza:
Ez egy teljesen tipikus átverés, sok autós oldal foglalkozott ezzel. Ne is foglalkozz velük, csak időpocséklás.
2013. febr. 14. 09:14
 14/17 anonim ***** válasza:

Átverés.

[link]

Olvasd el az első bekezdést. :)

2013. febr. 14. 09:44
 15/17 A kérdező kommentje:

Nekem is gyanús volt az elejétől kezdve.Csak gondoltam ,h biztos csak én vagyok túl gyanakvó.De ezek szerint nem...Nem akarok én gyanúsítani senkit se h át akar verni.Nem is tudom h mit írjak neki vissza.De sztem ebből üzlet nem lesz.Inkább veszek 1 hazaitól,1 rosszabb kocsit mint h most ezzel felsüljek.

Köszönöm a segítséget.

2013. febr. 14. 12:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát én látatlanban előre senkinek nem utalgatnék semmit. Pláne nem ekkor összeget és pláne nem autót vennék úgy, hogy előtte nem is láttam.
2013. febr. 14. 12:09
 17/17 A kérdező kommentje:
Pénz utalásról a leveleiben szó sincs.Azt állítja h csak úgy megkapom 5 napra az autót,tesztelni.És h ha tetszik akkor fizetek(persze 5 napom van arra h utánajárjak a papíroknak,meg annak h milyen a kocsi),és h ha nem tetszik akkor ezek(azaz a cég) visszaküldik a feladónak.
2013. febr. 14. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!