Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Átverés szerintetek ez az...

Átverés szerintetek ez az ajánlat v sem (autóvásárlás)?

Figyelt kérdés
Félek h át akarnak verni,de persze nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni,ne is olvassátok gyanakvóan!Inkább realista ként.Nos kinéztem 1 ajánlatot,írtam is az eladónak.Kiderült, h német. VOLKSWAGEN Golf Plus 2.0 TDI Comfortline, mpv, P, M5 típusú kocsit szeretne eladni.4700€ számomra csábító ajánlat volt/még az is a kocsiért.Azt mondja h benne van a regisztráció is van STK-ja a kocsinak 2015-ig.Azt mondja h 1 nemzetközi szervezeten keresztül küldené az autót biztosítva amit ő állna.Kipróbálhatom a kocsit.Leellenőriztethetem a papírokat, és ha nem tetszik 5 napon belül visszaküldhetem és a visszautat is ő állja.A kérdésem az,h szerintetek megbízhatok e a csávóban?Mellesleg felvállalja a nevét (Kurt Norbert).Ki kell e majd fizetnem ha már itt a kocsi?Lehetséges e szerintetek "tesztelgetni 5 napig" majd csak úgy visszaküldeni ha nem kell?És halottatok e már esetleg ilyen típusú átverésről?!Túl gyanakvó vagyok v nem kéne aggódni,hisz nem kell kifizetnem semmit,csak akkor ha tényleg kell.
2013. febr. 13. 23:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
ATVERES! csomo ilyen atveres van ahol "majd kuldik" a cuccot te meg utald a penzt. elore fogja kerni a penzt, vagy valamennyi penzt. ha szerencsed van akkor csak sima adatgyujto.
2013. febr. 13. 23:31
 2/17 anonim ***** válasza:
amgy hany eves ez a VW? mert ha meg raadasul sokkal olcsobban is adja mint a tobbi ilyen megy, akkor 100%ra veheted hogy atveres
2013. febr. 13. 23:33
 3/17 A kérdező kommentje:
2009-es.4 éves.Én is valahogy kevesellem az árát.Azért is kaptam rá föl a fejemet.
2013. febr. 13. 23:34
 4/17 A kérdező kommentje:
Most írtam neki,h adja már meg annak a nemzetközi szervezetnek a nevét amin keresztül küldi az autót és akivel majd a többit intézném....Lecsekkolnám,h létezik e v mivan.
2013. febr. 13. 23:36
 5/17 A kérdező kommentje:
Jah és 79k km-ert ment a kocsi.(állítólag)
2013. febr. 13. 23:42
 6/17 anonim ***** válasza:
aaa akkor kizart dolog. ami tul jol hangzik hogy igaz legyen altalaban nem igaz. altalaban mondjuk angol vagy afrikai csalok szoktak lenni ezek, de ugy latszik fejlodnek, a magyarok is orommel beszalltak a bizniszbe. nehogy adj neki semmi penzt meg semmi adatot.
2013. febr. 13. 23:45
 7/17 A kérdező kommentje:
A fószer nem beszéli a nyelevet google fordítót használ.Ill. kérte h kommunikáljunk angolul,de én írtam neki h annyira jól nem tudok angolul h lebonyolítsunk 1 üzletet.
2013. febr. 13. 23:49
 8/17 anonim ***** válasza:
kerdes. ha te nemet lennel es lenne egy elado autod, feltenned-e hirdetesbe a magyaroknak sz.rer-h.gyer, aztan elkuldened-e barkinek probalgatni kulfoldre? naugye.
2013. febr. 14. 00:02
 9/17 anonim ***** válasza:
Valami kis csekély foglalót, előleget 100%, hogy kérni fog, próbáld ki, írj neki. Amúgy ez igaz, hogy miért érné meg neki magyarnak hírdetni a kocsit h aztán küldözgesse külföldre.
2013. febr. 14. 01:19
 10/17 fersk ***** válasza:
2013. febr. 14. 03:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!