Szeretnék egy suzuki swift sport 1.6-os benzines 2011-es autót 150-160 lóerőig tuningolni ti mit ajanlotok?
17-esnek :
Gyári túlméretezésről hallottál már? 0,5bar-os turbonyomás egy kisebb méretű turbóval (pl a gyengébb kit-ek) ,nem fogja megölni,hisz mi lenne az üzlet a kit eladójának? Híre menne h. nem tartós ,nem jól kiszámított dolgot árul,ami taccsra teszi a motort. Le is húzhatná a rolót.
Gyári belsővel a BMW-k is elbírják a 0,5-0,8-as nyomást. De egy kit mint tudjuk több dologból áll...tudom neked hihetetlen de kint vannak csináld magad kit-ek. Elküldik az alkatrészeket és egy leírást hozzá. Ami tartalmaz turbót,annak szerelékeit (turbó hűtő csövezést olaj v. víz mind1, csavarokat,konzolt) intercoolert és annak csöveit szerelékeit, ECU-t ,sőt kipuffogót ,leömlőt, és számított légbeszívó rendszert, inketorokat. stb.... Szóval azért mert TE nem hallottál róla nem feltétlenül azt jelenti hogy nincs.
A nitrohoz. Tudod van olyan aki belerakat egy 50le-s nitro szettet és évek óta használja. Milyen meglepő nem ment tönkre a motor. Pedig a nitron kívül csak 1 sportkipuff rendszer van alatta... Tudod nincs az a forgalmazó aki szerint az elégedetlen ügyfél a jó.... Szerintem kicsit tájékozódj mielőtt okoskodsz.
2-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!