Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnék egy suzuki swift...

S.cs. kérdése:

Szeretnék egy suzuki swift sport 1.6-os benzines 2011-es autót 150-160 lóerőig tuningolni ti mit ajanlotok?

Figyelt kérdés
Azok az emberek véleményét kérem első sorban akik jobban értenek hozzá mint az átlag ember vagy legalábbis mint én :p
2013. febr. 13. 22:10
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Mert eredetileg dieselest akartam venni de jó áron volt de viszont egy 140 lovas benzines nem megy ugyanolyan jól mint egy 140 lovas dieseles
2013. febr. 14. 21:38
 12/24 A kérdező kommentje:
Bocsi 125-öt akartam írni
2013. febr. 14. 21:40
 13/24 anonim válasza:
100%

Szerintem egy 16-os benzines motor a minden napi használatra elegendő. Ha gyorsulni akarsz, meg padlózgatni, akkor ne Suzukit vegyél. Ha csak egy kicsi plussz kellene, olcsón, akkor esetleg:

Sportvezérműtengely, direktszűrő, chip-tuning és súlykönnyítés, bármilyen módon. Ha többet akarsz, akkor az drága lesz és nem is lesz olyan hatásfoka mint mondjuk egy sportosabb Hondán vagy BMW-n.

Félreértés ne essék jó kis autó a Suzuki, de nem versenyezni tervezték. Lehet kövezni! :)

2013. febr. 14. 21:48
 14/24 anonim ***** válasza:
Ha pedig minden álmod egy 160 lóerős motor egy Swift kasztniban, akkor vegyél bele egy nagyobb szívet váltóval és próbáld meg lepapíroztatni! Nem tudom, hogy Suzukiék gyártottak-e 160 körüli motort, ha mást nem, bele raksz egy más gyártó által fejlesztett cuccot. Csak akkor figyelni kell, hogy nem úszod meg a papírokat olcsóval...
2013. febr. 14. 21:58
 15/24 dirtboy ***** válasza:

ma 16:16

[link]

2013. febr. 14. 22:38
 16/24 anonim ***** válasza:

6-osnak.:

-Nem tudom mit szólsz bele ,hogy ez nem a Need For Speed.

Nekem pl. 90 lóerőből lett stabil 240le (több mint 80.000km van azóta a motorban) ,és lám a motornak eddig semmi baja.

Kérdezőnek: Ha mindenképp ezt akarod felhúzni (biztonságosan) ,akkor ahhoz kevés lesz a pénzed. Vagy gyűjts hozzá,vagy add el árában az autót és vegyél egy keményebbet. ;)

2-es voltam.

2013. febr. 14. 23:04
 17/24 anonim ***** válasza:
45%

"Turbo kit-et lehet hozzá rendelni,vagy nitro-t bele."

Tudod azt bele is kell ám rakni.. :)

És nem tartom valószínűnek, hogy az autót csak pár órán át akarja használni átalakítás után! A nitróhoz nem árt megerősíteni az egész blokkot. A turbósítás még úgy ahogy oké, de azt sem olyan alapon, hogy "rendelsz, azt' belerakod". Ezért írtam (igen, én), hogy ez nem a Need for Speed! Mert ugye ott rámész, hogy "kő a túbó" és máris a 100 lóerőből lett egy F16-os vadászgéped!

2013. febr. 14. 23:21
 18/24 anonim válasza:
21%

dirtboy

Na ez az igazi parasztvakítás, semmivel nem tud többet mint egy átlagos gyertya. :) Szikrát ad az összes.

2013. febr. 15. 05:52
 19/24 dirtboy ***** válasza:
100%

lehet hogy szikrát ad sőt tuti csak gondolom az élet tartama az ami nem mindegy.

mikor kérdezted hogy mi az már akkor tudtam hogy kötekedni akarsz,nem is kellet volna kérdezned csal írnod hogy szerinted hülyeség aztán jó az olcsó gagyi gyertya is.

tanácsom hogy tedd a saját kocsidba azokat.

2013. febr. 15. 11:14
 20/24 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom, a teljesítménye is nagyobb, nem?
2013. febr. 15. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!