Reggel vizsgázok. Mit tanácsolnátok, így vizsga előtt? Valami trükk, valami házi praktika, valami nyugtató dolog?
:/ Majd legközelebb. Nekem az oktatóm enné még sz@rabb helyzetet mesélt.
Már mentek vissza, hogy írják az eredményt, még parkoltak egyet, a lány nem tekintett hátra a holt térbe és bukta :S
Köszi. Másodjára már sikerülni fog!! Olyan nincs hogy nem!! :)
Hétfőn kapok új időpontot. :)
Hali. Ismerős helyzet. Én is iszonyat parázós vagyok.Mintha magamról olvasnák. Elsőre megbuktam 40 perc vezetés után nem néztem hátra sávváltáskor,majdnem megvolt. Innentől kezdve még jobban paráztam és még 3 vizsgát elbuktam. Nem voltam béna, immár ennek 8 éve és még egy balesetem sem volt sőt többet meg is előztem. Izgultam. Ha meg akarnak valamiért úgyis megbuktatnak,pofára megy az egész. állam bácsinak kell a lé. Amúgy volt hogy benyomtam a felest is:) de az sem segített. a csávónak van igaza aki azt mondta szarj bele. Nem a lóvé számít,ne akard annyira a jogsit, ha meglesz meglesz ha nem akkor nem. ha 300 000-ből lesz meg akkor annyiból. Az én oktatóm mesélt olyanról akinek 23.-ra lett meg :D. Nem adta fel,megcsinálta az is. Szarj bele.
Amúgy most megyek A-s vizsgára majd, és már én is úgy fogok eleve hozáállni.Leszarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!