Szeretnék venni a közeljövőben használt kocsit, de miből tudom megállapítani, hogy nem vernek át, és nincs visszatekerve a kilométer óra? Vagy egyáltalán, mik a tapasztalatok a használt autókkal kapcsolatban?
Kikozmetikázni egy autót kb. sosem lehet, mert onnantól rá van fogva, hogy egy törött szar. Az összekarcolt műszerfalat sem fogod kicserélni.
Egyébként hidd el, hogy nem rendes vagy rendetlen kereskedők vannak, hanem jó vagy nem jó autók. Mindenkinek van a repertoárjában ilyen is, meg olyan is. 2012 óta a kereskedők 95%-a nem mer órát tekerni a magyar autókon. Ez meg is látszik a piacon rendesen. Innentől kezdve egy fiatal magyar autóban ma már szinte tuti a km.
"Mindenkinek van a repertoárjában ilyen is, meg olyan is. 2012 óta a kereskedők 95%-a nem mer órát tekerni a magyar autókon. Ez meg is látszik a piacon rendesen. Innentől kezdve egy fiatal magyar autóban ma már szinte tuti a km."
ezen jót nevettem:)
"Egyébként hidd el, hogy nem rendes vagy rendetlen kereskedők vannak, hanem jó vagy nem jó autók"
Én inkább úgy fogalmaznék hogy van akinek csak kevésbé vastag, és van akinek vastag bőr van képén:)
Abban igazad van, hogy a kocsitól függ minden. Probléma csak azzal van, mikor a kereskedő lyukat beszél a hasadba hogy ilyen, meg olyan jó, közben pedig egy összetákolt szar.
Ha jót nevettél, ha nem, ez a valóság! Én ezt tapasztalatból írom. Látom az autókat az árveréseken, majd ugyanezeket a kereskedő udvarában, és nincsenek visszatekerve. Adás-vételin van rögzítve a km, ezen kívül minden átírásnál, műszaki vizsgánál jegyzik. Ha vesz a kereskedő egy autót x km-el, majd visszatekeri, az a legelső átírásnál kibukik, és át sem írják az autót! Konkrétan börtön jár érte.
El kéne már felejteni ezeket a régi beidegződéseket, mert haladunk a korral. A kinti autókat persze továbbra is tekerik, ahogy jól esik. Én magyar autókból beszéltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!