Mit választanál? Egy fullextrás, erős motorral felszerelt prémium kategóriás autót, vagy egy alap felszereltségű, legkisebb motorral felszerelt luxusautót?
Nem tudom, hogy jól használtam-e a kategóriák megnevezéseit, ezért írok példákat.
Prémium: pl. Audi A6, BMW 5, Mercedes E
Luxus: pl. Audi A8, BMW 7, Mercedes S
amelyik jobban tetszik kinézetre:D
ezek olyan kocsik h tökmindegy h prémium vagy luxus, mert mind a 2 nagy szó:D (egyeseknek)
kategorizálással kötekedős vagyok :D
ahogy az előttem lévő írta, kívülről tökmindegy.. én meg a felső-kategóriás prémium autók "alapfelszereltségének" is örülnék :)
hozzáteszem viszont, hogy minden márkában, minél feljebb van az adott autó a kategóriákban, annál merészebb design-ötleteket mernek rajta eszközölni, hiszen egyre szűkebb réteg engedheti meg magának. A fenti autók közül a legszebb szerintem a Mercedes E coupé, szedánból pedig az A6. BMW-ből dízelt ne vegyél, nem sok jót hallottam róluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!