"Megmerjem" próbálni?
Figyelt kérdés
BMW b*zi vagyok. Kiskorom óta. 130 lesz a pulzusom ha látok egy gyönyörűséget. :D Van itt egy 6-os Coupé, amivel a csávó csak úgy elszokott menni autózgatni ide-oda, ahová kedve van. Annyit sikerült leszűrnöm hogy vezetési morál alapján nagyon rendes, engem már zsinórban 3x engedett át az átkelőn, és mindenkinek megáll és átenged mindenkit. Jó lenne pár képet csinálni az autójáról. De nem merek odamenni megkérdezni. :DD Egyszer már volt egy ilyen, az egy X3 -as volt, de pont egy brutál jófej csávót fogtam ki, még be is ülhettem fényképezni. :)) Meg merjem kérdezni? Vagy ne? ... hátha a fotózáson kívül felajánl egy próbakört is. :DDD2013. febr. 9. 22:27
1/4 anonim válasza:
Mit veszíthetsz? Legfeljebb elküld a fenébe, bár nem valószínű. Legfeljebb letakartatja a rendszámtáblát, de ha az átkelőn átenged mindenkit, akkor csak nem küld el paraszt módjára! Csak ne legyél balkuki, hanem mondd el neki kerek mondatokkal, hogy mit és miért szeretnél pontosan!
2/4 anonim válasza:
Hidd el a hiúsága engedni fogja, ha nincs rossz arcod :)
3/4 anonim válasza:
Vezetési morál?BWW? :) Inkább hagyjuk ! :)
Nyugodtan szóljál neki nem veszítesz semmit,nos ezekben is emberek ülnek akiknek a nagyja sportpályának nézi az utcán és nem szereti ha kielőzzük mert akkor egyből vissza előz gyerekes módon.Nos ez csak a nagyjára igaz,tisztelet a kivételnek aki nem sportpályának nézi az utcát .
Amúgy ha ekkora bmw fun vagy akkor miért nem mész el bmw találkozókra és ott kényelmesen fényképezhetsz és talán végig is nyalhatsz egykettő kocsit! :)
4/4 A kérdező kommentje:
Utolsó: Idén megyek. :) Eddig nem volt rá alkalmam.. SAJNOS! :D Eddig csak márkakereskedéseket jártam. :))
2013. febr. 10. 10:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!