Mi lehet a baja a 210-es Babettának?
Figyelt kérdés
Mi lehet a baj;ha a mágnes nem fog mindenhol? Nem értek hozzá...nem rég vettük és nem akar indulni. Szétszedtük és ezt vettük észre.onnan gondolom,hogy ez lehet baj;hogy van ahol megtekeri...kérlek segítsetek...2013. febr. 9. 12:54
1/3 anonim válasza:
Az nem mágnes hanem egy ferodol réteg. Annak nem szabad olajosnak lenni, mert hiába nyit ki a lendülettől, nem tapad ezáltal nem forgatja meg a motort. Szedd őket ki , tisztítsd le teljesen szárazra, nagyon finom smirglivel is meg lehet csiszolni, de csak módjával. Nézd meg honnan kerülhetett olaj oda, vmi szimering ereszthet. Utána már meg kell h tekerje a motort.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem a ferodornál van ez..azt tud;hanem a másik oldalon ott van egy mágnes,ami forog...?! Vagy rosszul tudom? Annál vettem észre,hogy ha tekerem nem mindenhol fog...
2013. febr. 9. 13:09
3/3 szokratesz válasza:
Te a gyújtásoldalról beszélsz hajólértem.
Egyszerű a hiba megállapítás: vedd ki a gyertyát testeld le aztán tekertesd meg valakivel a motort (mintha indítanád) ha van szikra (erős kékes) akkor rendben a gyújtás. Ha nem akkor nem :) Egyébként a babetták gyújtása elég rapszódikus. Némelyik motoron sosem megy tönkre valamelyik sosem lesz jó. Gyerekkoromba volt hozzá szerencsém. Az egyik kapálógépen (robi55 ha jól emlékszem) is ilyen motor-gyújtás-porlasztó van. Volt olyan ami csak folyamatos gyertycserével volt hajlandó működni. Soemlett meg hogy miokozta a problémát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!