Egy Suzuki Swiftet tényleg olcsóbban fent lehet tartani mint egy hasonló kaliberű autót?
Ha nem az új suzukiról van szó, akkor igen!
Családi autónak szüleimnek egy G Astra van, tavaly szaladgálós autónak vettem magamnak egy swift mk2-t. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve, szaladgálásra tökéletes! Az alkatrészek az opelhez képest kb 60%-os áron kaphatóak. Nagyon jó az alkatrész ellátottság és mivel tömegautó a bontók tele vannak vele. Kis fogyasztás stb.
Viszont a komfortérzet az egyenlő a 0-val! :D Ha ez nem számít akkor jó választás lesz.
Nekem 21 éves Polo-m van, a családban van egy közel 20 éves Swift is. A Polo fenntartása több, de nem sokkal. Igazából hatalmas különbségek nincsenek, évi pár ezer ft, amivel a Swift nyer. Ami hátrányom viszont, hogy sose lesz olyan könnyű alkatrészt szerezni a VW-hez, mint a Swifthez. Ahhoz minden sarkon kapsz bármit.
Ha a minél olcsóbb fenntarthatóság a cél, a Swiftnél szerintem nincs jobb választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!