Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy Suzuki Swiftet tényleg...

Egy Suzuki Swiftet tényleg olcsóbban fent lehet tartani mint egy hasonló kaliberű autót?

Figyelt kérdés
Olcsón fentartható használt autót szeretnénk venni,napi használatra.Szerintetek mit éri meg venni,egy Suzukit vagy egy Opelt,vagy esetleg valami mást ajánlanátok?
2013. febr. 9. 10:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Opelt v VW
2013. febr. 9. 11:14
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha nem az új suzukiról van szó, akkor igen!

Családi autónak szüleimnek egy G Astra van, tavaly szaladgálós autónak vettem magamnak egy swift mk2-t. Tökéletesen meg vagyok vele elégedve, szaladgálásra tökéletes! Az alkatrészek az opelhez képest kb 60%-os áron kaphatóak. Nagyon jó az alkatrész ellátottság és mivel tömegautó a bontók tele vannak vele. Kis fogyasztás stb.

Viszont a komfortérzet az egyenlő a 0-val! :D Ha ez nem számít akkor jó választás lesz.

2013. febr. 9. 11:20
 3/8 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni,hogy használtról van szó.
2013. febr. 9. 11:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Valóban olcsóbb fenntartani, hisz az alkatrész olcsóbb plusz ritkán romlik el, keveset eszik, kevés az adó, biztosítása utána, és a kicsi gumik is olcsóbbak.
2013. febr. 9. 12:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Mit értesz hasonló kaliberű autók, és napi használat alatt? Leginkább hol és mennyit használnád? Mennyit szánnál a kocsira?
2013. febr. 11. 16:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Szia max 200.000 Ft tudok rá szánni sajnos.
2013. febr. 11. 18:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Üdv. Hááátt ennyi pénzért, ami a Swifteket illeti közel 20 éves példányokat tudnál venni (vagy fiatalabb agyonhajtott sz*rt), amire még vagy 100ezret rákéne költeni, mire tényleg kocsi lenne belőle. Persze egy jól karbantartott öreg Swift még pár évet biztosan kitudna téged szolgálni, de a következő műszakiig még akkor is ráncba kéne szedni.
2013. febr. 11. 21:50
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem 21 éves Polo-m van, a családban van egy közel 20 éves Swift is. A Polo fenntartása több, de nem sokkal. Igazából hatalmas különbségek nincsenek, évi pár ezer ft, amivel a Swift nyer. Ami hátrányom viszont, hogy sose lesz olyan könnyű alkatrészt szerezni a VW-hez, mint a Swifthez. Ahhoz minden sarkon kapsz bármit.

Ha a minél olcsóbb fenntarthatóság a cél, a Swiftnél szerintem nincs jobb választás.

2013. dec. 5. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!