Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nektek mennyi idő volt amíg...

Nektek mennyi idő volt amíg kiküldték a jogosítványt (B)?

Figyelt kérdés
Hétfőn lesz 3 hete, hogy leadtam a jelentkezést, de eddig semmi. Elvileg küldenek smst, ha feladták postára, de.. semmi. Már azért bosszant.
2013. febr. 9. 00:39
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
#kérelmet
2013. febr. 9. 00:50
 2/15 anonim ***** válasza:
nekem nem kúldtek semmit de márn régen volt de akkor 3-4 hét közöt jött le a jogsim
2013. febr. 9. 02:25
 3/15 anonim ***** válasza:
Ha postán kérted 2 héten belül általában az első héten megjön,de ha bekell menni érte akkor tovább tarthat
2013. febr. 9. 04:50
 4/15 anonim ***** válasza:

ha az város okmányirodájába csináltattad akkor akár egy hónap is lehet.

én pl a Magyar Autóklub okmányirodájában csináltattam és 4nap múlva már meg is jött :D

Csak úgy néztem ilyen hamar?

hát nem véletlen az Állami az Állami a külsős az külsős...:D

2013. febr. 9. 09:51
 5/15 anonim ***** válasza:
3 hét 3 nap. Tudom nagyon nehéz kivárni. De a jövőhéten biztos megérkezik. Balesetmentes közlekedést kívánok Neked! :)
2013. febr. 9. 21:06
 6/15 A kérdező kommentje:

Utolsó: Köszi :))

Meg mindenkinek aki válaszolt.:)

Azért késik ennyit a jogosítványom, mert 19-e után kérelmezett jogosítványok késnek a jogszabályváltozások miatt. :)) Kitudja mennyit kell még várnom rá.

Ez a 30 napos határidő, vajon munkanapként kell értelmezni, vagy a hétvégék is beletartoznak?

2013. febr. 12. 09:03
 7/15 anonim ***** válasza:
A hétvégék is beleszámítanak. :)
2013. febr. 12. 18:21
 8/15 A kérdező kommentje:
köszi. :)
2013. febr. 14. 06:12
 9/15 anonim válasza:
Nekem is hétfőn volt 3 hete, hogy megigényeltem a jogsimat. Mikor megkérdeztem a csajszit , hogy kb. mennyi idő múlva jön meg, azt mondta, hogy általában 3 hét. Még azóta sem jött meg. :( Ha neked megjött a jogsid, írd már le légyszi, hogy tudjam, hogy nekem is hamarosan megjön, ha nekem is megjön leírom. :)
2013. febr. 14. 13:16
 10/15 anonim válasza:
Január 24. én adtam át a kérelmet, és 13 kaptam meg a jogsit.
2013. febr. 15. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!