Nektek mennyi idő volt amíg kiküldték a jogosítványt (B)?
Figyelt kérdés
Hétfőn lesz 3 hete, hogy leadtam a jelentkezést, de eddig semmi. Elvileg küldenek smst, ha feladták postára, de.. semmi. Már azért bosszant.2013. febr. 9. 00:39
1/15 A kérdező kommentje:
#kérelmet
2013. febr. 9. 00:50
2/15 anonim válasza:
nekem nem kúldtek semmit de márn régen volt de akkor 3-4 hét közöt jött le a jogsim
3/15 anonim válasza:
Ha postán kérted 2 héten belül általában az első héten megjön,de ha bekell menni érte akkor tovább tarthat
4/15 anonim válasza:
ha az város okmányirodájába csináltattad akkor akár egy hónap is lehet.
én pl a Magyar Autóklub okmányirodájában csináltattam és 4nap múlva már meg is jött :D
Csak úgy néztem ilyen hamar?
hát nem véletlen az Állami az Állami a külsős az külsős...:D
5/15 anonim válasza:
3 hét 3 nap. Tudom nagyon nehéz kivárni. De a jövőhéten biztos megérkezik. Balesetmentes közlekedést kívánok Neked! :)
6/15 A kérdező kommentje:
Utolsó: Köszi :))
Meg mindenkinek aki válaszolt.:)
Azért késik ennyit a jogosítványom, mert 19-e után kérelmezett jogosítványok késnek a jogszabályváltozások miatt. :)) Kitudja mennyit kell még várnom rá.
Ez a 30 napos határidő, vajon munkanapként kell értelmezni, vagy a hétvégék is beletartoznak?
2013. febr. 12. 09:03
7/15 anonim válasza:
A hétvégék is beleszámítanak. :)
8/15 A kérdező kommentje:
köszi. :)
2013. febr. 14. 06:12
9/15 anonim válasza:
Nekem is hétfőn volt 3 hete, hogy megigényeltem a jogsimat. Mikor megkérdeztem a csajszit , hogy kb. mennyi idő múlva jön meg, azt mondta, hogy általában 3 hét. Még azóta sem jött meg. :( Ha neked megjött a jogsid, írd már le légyszi, hogy tudjam, hogy nekem is hamarosan megjön, ha nekem is megjön leírom. :)
10/15 anonim válasza:
Január 24. én adtam át a kérelmet, és 13 kaptam meg a jogsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!