A zárt bukósisakod plexijét teljesen le szoktad hajtani?
Figyelt kérdés
nem párásodik be?2009. szept. 5. 05:11
1/9 anonim válasza:
Menet közben célszerű, mert ha ott berepül egy darázs a fazekad alá, akkor csúnya dolgok történhetnek!
2/9 anonim válasza:
Én sose hajtom le teljesen....
Mindig hagyok kb egy vagy fél újnyi helyet lent, így nem párásodik be.
3/9 anonim válasza:
Az én sisakomon van szellőző , így nyáron nem párásodik . Télen zárt szellőző mellett van az oldalán egy kallantyú ami csak egy picit nyitja meg a plexit (éppen csak egy kicsi rés az első kattanás előtt ) azt használom .
4/9 anonim válasza:
Nekem nem zárt, és lehajtam teljesen. Inkább a vállamnál repülnek be a pólómba a bogarak. Apunak zárt, van hogy lehajtja, van hogy nem. Gondolom sebesség-környezet függő. Nem hiszem hogy bepárásodna.
5/9 anonim válasza:
én mindig lehajtom de mikor párás akk letörlöm és visszazárom
6/9 anonim válasza:
Nekem vannak szellőzők rajta, úgyhogy ez nem gond. Jobb ha lehajtod, mert a huzat hosszú távon tönkreteheti a fogaidat, akár ki is hullhatnak, persze ez már extrém eset, de jobb vigyázni!
7/9 anonim válasza:
2.vagyok
nem tudom nektek milyen bukóitok vannak, de az enyém télen mindig bepárásodik, ha teljesen lehajtom...
Nekem 7500 Ft-os lidls sisakom van, de a hawernak meg 15 ezres cms, és az is párásodik ugyan úgy, hiába vannak nyitva a szellőzők)
Enyémen is van szellőző fent is , alul is, de hiába nyitom/zárogatom őket, ugyanúgy párásodik
8/9 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat, leírjátok hogy milyen bukótok van?
2009. szept. 5. 12:16
9/9 anonim válasza:
huhh, márkát sajnos nem tudok mondani, de nem tescos, meg ilyen gagyi, ami csak "dísznek" jó, hanem megvolt az közel 30e forint is. Nekem nyitott van, testvéremnek is. Mi csak utasok vagyunk (egyenlőre :)). Anyuéknak zárt. Jövőre motor (50 ccm-es enduró) (és jogsi) mellé kapok egy zártat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!