Mi volt eddig a legcinkesebb/legviccesebb helyzet amit eddig autóval produkátál?
Minden családtagom autószerelőként kezdte, szóval akad bőven :)
14 évesen mindig én tolatgattam telken belül a kocsikkal, de egyszer beütött a mennykő :)
Ezer éves Skoda favorittal padlógázzal megindultam hátra, de akkorát csattant a fara, hogy a levegő is bent rekedt, és a mögöttem lévő hasonló autót (már nem tudom, milyen autót) megtoltam... Teljesen bepánikoltam, visszaálltam gyorsan és elhúztam.
Kb két hétig lapultam a szobámban, nem értettem, miért nem szedték már le a fejem.
Évekre rá említettem a kocsikat, kiderült, amúgy is összevoltak törve: a Fav hátul, a másik elől, szóval... :)
Másik, mikor mégkisebb gyerekként vizes korpával megpakoltam egy javításra beadott autó csomagtartóját.
Pokoli kislány voltam...
Mióta van jogsim, megszaporodtak a kalandok is.
Este igazoltattak a rendőrök, de a tárcám az utazótáska mélyén, hátul a csomagtartóban volt. Kiszálltam volna a kocsiból, de fogott a biztonsági öv, utána pedig még a csomagtartót is rosszul csuktam le... Elindultam és felnyitódott pár méter után :DDD
Másik, nagy lendülettel beálltam egy üresnek hitt helyre, ahová egy bevásárlókocsit toltak...
No, de talán a legcikibb, Balcsin nyaralásnál beálltam volna a kis kertecskébe, de a kapunak volt egy piszkavasa, ami tartotta ugye a kétszárnyú... Azon fennakadtam... :D
Ez pedig ugyan nem saját bénaság, de röhej:
Megtámadt unokatesómék zsebcirkáló kutyája és a kocsi tetejére menekültem, ott gubbasztottam, míg visszahívták a dögöt. Csak a fél utca röhögött ki, no meg amúgy szelíd az a kutya. Nem tudom, engem miért ugat állandóan...
Ezekben az a nevetséges, hogy jól vezetek, de néha kibabrál velem az élet és csúnyán beégek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!