Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi volt eddig a legcinkesebb/l...

Mi volt eddig a legcinkesebb/legviccesebb helyzet amit eddig autóval produkátál?

Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 23:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
mikor az oktatómmal vezettem azt mondta hogy mutassam meg mit tudok én csináltam neki egy 3 kerekes kanyart!Ő kicsit megijedt utána megdicsért
2009. szept. 6. 20:02
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Budapesten GPS hangutasítását figyelembe véve bekanyarodtam balra, a térképpel nem törődvén... mindkét sáv szembejövő, az egyik egy merőlegesen spriccelő locsolókocsi, a másik egy kettes Golf... dudál és ordít mindenki... gyorsan bekanyarodtam arra, amerre az út vezetett és elhúztam messzire. :D
2009. szept. 11. 01:32
 13/16 anonim válasza:
100%
friss jogsival-18 évesen...3 utcát kellett menni az örs-ig,én csepelen kötöttem ki.aztán megállitottam az autót-és másnap apukámat küldtem érte,hát utazott vagy egy órát,mire megtalálta.én meg a buszpályaudvaron tájékozódtam,hogy jutok,haza..jót röhögtek,amikor mondtam,h kocsival szeretnék.de legalább bejártam Budapestet.keleti,nyugat..stb,de se haza nem találtam,sem oda vissza,ahonnan indultam.rég volt-15éve.mobil-és gps mentes korban
2009. szept. 11. 12:15
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
apa kipufogót cserélt, kocsi alatt volt, tudjátok olyan gödörbe, vagy ... na mindegy, csak tudjátok. beülök a kocsiba, mondja a kéziféket engedjem ki. oké. kicsit elöbbrementem, behúztam. apa kicsit késöbb végez, mondja hogy guruljak ki. elindulok a kocsi felé, az meg rohamosan gurult a másik garázssor felé (fogalmam nincs mitől, még a kocsi közelében sem voltam Xd) és apa azt mondta, elösször biztos nem húztam be jól. de be volt húzva. hát ezt egyikünk sem értette :D a meg apa megfogta gyors a vontatóhorgot és én meg futottam a kocsiba szinte ugrottam és tapostam a féket XD és mindez (ismétlem) behúzott kézifékkel!! XD
2009. szept. 27. 17:14
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Minden családtagom autószerelőként kezdte, szóval akad bőven :)

14 évesen mindig én tolatgattam telken belül a kocsikkal, de egyszer beütött a mennykő :)

Ezer éves Skoda favorittal padlógázzal megindultam hátra, de akkorát csattant a fara, hogy a levegő is bent rekedt, és a mögöttem lévő hasonló autót (már nem tudom, milyen autót) megtoltam... Teljesen bepánikoltam, visszaálltam gyorsan és elhúztam.

Kb két hétig lapultam a szobámban, nem értettem, miért nem szedték már le a fejem.

Évekre rá említettem a kocsikat, kiderült, amúgy is összevoltak törve: a Fav hátul, a másik elől, szóval... :)

Másik, mikor mégkisebb gyerekként vizes korpával megpakoltam egy javításra beadott autó csomagtartóját.

Pokoli kislány voltam...

Mióta van jogsim, megszaporodtak a kalandok is.

Este igazoltattak a rendőrök, de a tárcám az utazótáska mélyén, hátul a csomagtartóban volt. Kiszálltam volna a kocsiból, de fogott a biztonsági öv, utána pedig még a csomagtartót is rosszul csuktam le... Elindultam és felnyitódott pár méter után :DDD

Másik, nagy lendülettel beálltam egy üresnek hitt helyre, ahová egy bevásárlókocsit toltak...

No, de talán a legcikibb, Balcsin nyaralásnál beálltam volna a kis kertecskébe, de a kapunak volt egy piszkavasa, ami tartotta ugye a kétszárnyú... Azon fennakadtam... :D

Ez pedig ugyan nem saját bénaság, de röhej:

Megtámadt unokatesómék zsebcirkáló kutyája és a kocsi tetejére menekültem, ott gubbasztottam, míg visszahívták a dögöt. Csak a fél utca röhögött ki, no meg amúgy szelíd az a kutya. Nem tudom, engem miért ugat állandóan...

Ezekben az a nevetséges, hogy jól vezetek, de néha kibabrál velem az élet és csúnyán beégek...

2009. nov. 21. 01:40
 16/16 anonim ***** válasza:
ne törődj vele :D nekem ma egy gimnézium előtt fulladt le induláskor az autó. nem automata szivatós és kellett neki egy kevés és elfeledtem ráadni :D rengeteg gyerek előtt :D
2009. nov. 21. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!