Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi volt eddig a legcinkesebb/l...

Mi volt eddig a legcinkesebb/legviccesebb helyzet amit eddig autóval produkátál?

Figyelt kérdés
2009. szept. 4. 23:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
76%
Még 2001-ben jogsi nélkül elkaptak gyorshajtásért.
2009. szept. 5. 00:00
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Én még annak idején mikor oktatóval vezettem Miskolcon egy rosszul vett kanyar miatt nekimentem egy kukának.Szerencsére nem lett semmi baja az autónak .Amúgy másra nem emléxem.
2009. szept. 5. 00:11
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik legcikisebb az volt, amikor útfelújítás volt a kisvárosban, amin át kell hajtanom. Pont beragadtam a kereszteződésbe. Ráadásul egy benzinkút előtt. Onnan valaki ki akart hajtani, de nem az én soromba, hanem ellenkező irányba, és a kúthoz is be akartak kanyarodni.

Mutogatták, hogy guruljak hátra, én meg mutattam, hogy indul a sor, mindjárt eltűnök... De csak kb. két centit haladt. Akkor már tolatni akartam, de nehezen veszi a lükit a kocsim, és ott szórakoztam, mire nagy nehezen hátra tudtam gurulni. Ja, és nekem egy Ingnisem van, nekik meg valami terepjáró féleségük volt....

2009. szept. 5. 08:35
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt egy ilyen cinkes heylyzetem régen, bár nem csak az én hibám volt :D Egy volkswagen szalonnál mentem és a sarkon egy nagy bokor volt, szűk volt az utca is és ahogy kanyarodtam be az utcábba egy vadiúj passa-tal meg szembe jöttek, kényegében az én sávomba:D Az öreg kivolt borulva mert akkor kapta kézbe a kulcsokat a szalontól:D
2009. szept. 5. 11:11
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
én egyszer tilosba álltam meg.csak annyi időre míg bemegyek a boltba.aztán szerencsétlenségemre,jöttek ki szirénázva a rendőrök és a helyükre álltam.Aztán ott kérdezték ki volt ez a hülye aki ideállt.Egy bácsi meg látta amikor kiszálltam akkor még szőke hajjal egy piros yarissal.Amikor kiléptem a boltból és hallottam felhúzott csukjával mentem el egy 20 méterre megvárni míg elmennek a rendőrök.NAGYON GÁZ VOLT.de utána még rá fél órára is úgy röhögtem hogy nem tudtam vezetni.
2009. szept. 5. 13:10
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
autópályán olyan helyre kanyarodtam ahol mégcsak félútig volt kész az út...:csak akkor tűnt fel, mikor eccercsak elfogyott az út:D:D
2009. szept. 5. 15:07
 7/16 anonim ***** válasza:
86%

Nekem ma sikerült egy érdekes helyzetet produkálnom :D

4-en ültünk a kocsiba 2 felnőtt meg 2 gyerek.

Egy faluból kijövő hosszú kanyargós úton el kellett volna fordulnom a végén jobbra és mikor a kanyarban voltam a fa eltakarta az elsőbbség adás táblát és olyan kanyar volt hogy azt láttam hogy csak balra megy út és 80-al keresztül repültem a főúton és mentem tovább:D

Szegény csávó aki jött egyenesen csak nézett :D

Isten mentett meg hogy nehogy jöjjön valami oldalról :D

Egész hazáig röhögtünk az utasokkal :D

2009. szept. 5. 23:14
 8/16 anonim ***** válasza:
65%
Végig röhögni az utat,hazáig volt miért szerintem is.Akkor is röhögtél volna ha meghal valaki az utasaid közül vagy a (szegény csávó)ha ha ha.
2009. szept. 6. 08:41
 9/16 anonim ***** válasza:
91%
Egy korsó sör után beálltam a kaputól a garázsba.
2009. szept. 6. 13:31
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
simsonnal volt, szép fiatal lányok elött nagy durrogás közben feladja:)
2009. szept. 6. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!