Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Lexus autók megbízhatóak?

A Lexus autók megbízhatóak?

Figyelt kérdés

Kinéztem egyet, hosszú távra tervezek vele, és nem szeretném sűrűn látogatni a szervízt.

IS 220d típusú. 3 millió körül van az ára használtan.

2013. febr. 6. 23:51
 1/9 anonim válasza:
0%
nem tudom mennyire megbízhatóak, de biztos ha már japánok. 3 millióért szerintem találsz mást is, jobb felszereltséggel. pl Insignia, vagy egy picit régebbi Vectra. Ezekről jók a tapasztalatok.
2013. febr. 7. 00:34
 2/9 anonim ***** válasza:
toyota így nem lehet szar az vesz lexust aki nem akar bmw-t de én benzinest vennék egy ilyen autóhoz nem illik a teherautó hang
2013. febr. 7. 00:54
 3/9 anonim ***** válasza:
megbizhazóság+megbizhatóság +++ csak vételkor alaposan nézesd át állapot felmérést csináltass és a kötelezö dolgokat olaj stb azonnal cserélj nem lesz gondod nem bánod meg
2013. febr. 7. 09:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Lexus az egyik legmegbízhatóbb. Toyota luxusmárkája.
2013. febr. 7. 09:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Jó poén egy Lexust összehasonlítani egy Insigniával. Te sem gondoltad komolyan, kedves első válaszoló!

Gyönyörű autó a Lexus IS, szerintem nagyon jó választás.

2013. febr. 7. 09:53
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem jó döntés. Én is azt vettem volna ha lett volna rá zsé.
2013. febr. 7. 12:11
 7/9 anonim ***** válasza:
81%
Lexust az Insigniához meg a Vectrához(!!) hasonlítja!!! Mekkora gyökér vagy öcsém!!
2013. febr. 7. 13:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Amúgy ahogy írták, a Toyota luxusmárkája. A Toyota köztudottan az egyik legmegbízhatóbb, na a Lexusnál ezt be lehet szorozni még 2-vel.

Arra figyelj, hogy akinek ilyenre volt újonnan pénze annak üzemanyagra is volt. Szóval ésszel, mert lehet, hogy kicsit vissza lett téve benn az óra!

2013. febr. 7. 13:40
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Főnökömnek RX300-sa van,semmi gond nem volt vele,csak a szokásos,olajak,szűrök,van egy Smart Foufour-ja is,ahhoz kétszer annyiba kerül minden,csak viszonyításképp írom.
2013. febr. 7. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!