Opel Vectra B 2000-es évjáratú autókról mi a véleményetek?
Nekem 96-os 1.7 td-m van (isuzu diesel, nagyon jó kis technika). 1 éve van nálam, központi zárat csináltattam, de azt tudtam már a vásárlásnál is hogy az gatya. Másra nem költöttem. Most télen városban 6.7 litert fogyaszt, városon kívül le lehet vinni 5 liter környékére, persze nem 130-as tempóban, inkább csak kényelmes 85-90-es sebességgel.
Ha benzinest veszel, azzal sem szokott gond lenni, de az ecotec benzinmotorok szeretik az olajat. Az 1.8, 2.0-ás benzineseknek már az étvágyuk is nagy a városban. 8-10 litert alsóhangon beszürcsölnek.
Ha dieselt szeretnél, akkor egyedül a 1.7 td-t tudom ajánlani. Bár ez a leggyengébb, de egy nagyon kiforrott japán motor, amivel ha törődnek, 800.000-t is bele lehet rakni. B vectrában a nagyobb diesel blokkok az opel saját fejlesztései, és nagyon sokan panaszkodnak rájuk.
A 3-s válaszadóra hallgass ,az a motor qrva jó
A benzineseit felejtsd el ,az Eco-Tech konkrétan egy átok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!