Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ignis üzemanyag visszajelzője...

Ignis üzemanyag visszajelzője ha kigyullad, akkor még kb. hány km-t bírhat?

Figyelt kérdés

Csereautónak kaptam, holnap viszem vissza, úgyhogy már nem szeretnék bele tankolni, ha nem muszáj, viszont annak sem örülnék, ha lerohadnék vele valahol.

Kannában van otthon bekevert benzin (simson motorba való keverék), azt beleönthetem, ha mégis megáll? (az autó 1,3-as benzines)

2013. febr. 5. 08:05
 1/7 anonim ***** válasza:
minimum 60-80 km-t még tuti ki kell bírnia.
2013. febr. 5. 08:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Az enyém 70-ig biztosan bírja, annyit már mentem vele!

De az 50 Km. tuti.

2013. febr. 5. 08:51
 3/7 anonim ***** válasza:
50km biztosan van benne, de ha dombos terepen mész tankolj rá, mert simán ellöttyenhet a benzin az AC-től egy lejtőn, az meg nem kellemes.
2013. febr. 5. 09:12
 4/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

kissé dombos terepen mennék még vele kb 2 x 15km-t, vészhelyzet esetén rátölthetek a keverékből? lehet abból baja?

2013. febr. 5. 10:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Baja nem hiszem hogy lenne tőle, de hogy jobban füstöl tőle az tuti.
2013. febr. 5. 10:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Katalizátor, lambda szonda biztos szeretné a keveréket. Ha a kölcsönadó helyében lennék és megtudnám hogy keverék ment bele... nem részletezném a következményeket az elkövetőre nézve.
2013. febr. 5. 16:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Ennyire miért kell sóhernek lenni????? Most belenyomsz max a biztonság kedvéért 4 litert azt jólvan. Ilyen embereket komolyan.. keveréket beleönteni bazz, ha nem a tiéd akkor már le van sz*rva mi?
2013. febr. 6. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!