1 hét múlva lesz a forgalmi vizsgám. A KRESZ programon való gyakorlás (ugyan az mint ami a vizsgán volt) segíthet valamit?
Még van egy hét, de már nagyon parázok, hogy mi lesz.. Az elsősegély, és a kresz is elsőre sikerült, és bízom benne hogy ez is fog. 49 óra vezetést vettem/ veszek fel. (Még 9 van hátra) mert szeretném ha biztosan sikerülne. A parkolással voltak gondjaim, most már viszonylag jól megy, csak elsőre sose sikerül jól beparkolnom, mindig legalább egyszer, max 2x kell korrigálnom.
Mit tanácsoltok így a vizsga előtt 1 héttel, mire gyakoroljak, és figyeljen oda nagyon? (a parkoláson kivül)
Az az egy gond van még velem, hogy nagyon izgulós vagyok, de annyira hogy képes vagyok emiatt elrontani a vizsgát is, pl el kapkodom, gyorsan, meggondolatlanul csinálnám némelyik dolgot. Ez ellen lehetne tenni valamit, hogy ne izguljak/ stresszeljek annyira? Mert ha ez megoldható lenne, akkor minden rendben lenne. Volt aki sport szeletet+ kólát tanácsolt hogy egyek, van aki energia italt. Van aki nyugtatót tanácsolt. De nem tudom..
kedves kislány,gondolj arra hogy sokkal komolyabb próbatételek is várnak rád ebben a megátalkodott,megerőszakolt életben.
kólát nem ajánlom mert koffein van benne,nyugtatótól meg bealszol a volánnál,legyen tiszta a fejed amennyire csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!