Szerintetek törött volt?
Figyelt kérdés
Ha egy 2000-2001 évjáratú kocsinál a rendszáma nem h-s hanem az újabb kék fajta és K-s rendszámú akkor az törött autó volt? Csak azért kérdezem mert egy elég jó autó kereskedésben néztük ki az autót csak figyelembe vettem a rendszámát is hogy más kocsikon 2000-es évjáratú kocsikon még a régi fajta van.2013. febr. 3. 23:50
1/7 anonim válasza:
Az azt jelenti, hogy külföldről lett behozva, vagy elveszett mindkét rendszáma. Esetleg nagyon kopottak voltak a régiek, és a tulaj simán lecseréltette valamikor.
2/7 anonim válasza:
Hát ahhoz totálkárosra kellett törjék, hogy új rendszámot kapjon. Ebben az esetben azért némi odafigyeléssel észre lehet venni, mert tökéletesre már nem lehet összelegózni egy autót darabokból. Sokkal valószínűbb, hogy külföldről lett behozva és ezért van újabb rendszáma.
3/7 A kérdező kommentje:
Kösz a választ. És külföldröl behozott autót érdemes venni kereskedésnél ha jó és nincsen semmi hibája,? vagy inkább nézzek magánszemélynél Magyar kocsit?
2013. febr. 4. 00:05
4/7 anonim válasza:
Vidd el egy szervízbe állapotfelmérésre és tudni fogod, hogy érdemes-e megvenni az adott kocsit. A legtöbb márkaszervizben annak is utána tudnak nézni (van amelyiknél ingyen, van amelyik márkánál pénzért), hogy a legutóbbi szerviznél a kocsiban hány km volt, illetve milyen javításokat végeztek rajta. Függetlenül attól, hogy melyik országból származik a gép.
5/7 anonim válasza:
"Kösz a választ. És külföldröl behozott autót érdemes venni kereskedésnél ha jó és nincsen semmi hibája,?"
igen mert nyugaton picit jobban kímélik és a sok autópálya miatt jobb állapotúak is. Én fél éve fogtam ki jó áron egy BMW-t magánszemélytől, akkor fél éve osztrákból behozva. 215 ezerrel vettem de sokat letagadhatna.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2013. febr. 4. 14:06
7/7 anonim válasza:
Ha kintről van behozva, az kiderül a forgalmiból.Van egy olyan rész benne, hogy gyártási és, illetve egy olyan, hogy első forgalomba helyezés ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!