Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A taxi filmekben lévő Peugeot...

A taxi filmekben lévő Peugeot létezik?

Figyelt kérdés
Nagyon kíváncsi lennék, hogy tényleg létezik e a sok kütyüvel együtt ami benne van.:D

2013. febr. 3. 20:15
 1/7 anonim ***** válasza:
nem hiszem azért gondolj bele pl mikor a szántalpak kicserélődnek a kerék helyére vagy mikor zuhan a kocsi és előjön egy botkormány egyszerűen nincs is annyi hely szegény autóban hogy annyi kütyü elférjen benne de a filmben jő mert legalább mulatságos
2013. febr. 3. 20:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Természetesen létezett.. Régebben olvastam egy portálon, hogy nem is egy (mindig más célokra) átalakított autót zúztak be.

Ezt úgy értsd, hogy az egyikben kibelezték a műszerfalat, hogy kijöjjön a "robot-spoiler", másikban az alvázat "ritkították meg", hogy a kihúzható szárnynak legyen helye...

Nem tudom, hogy ebből mennyi igaz, nem mostanában olvastam! Viszont valamivel le kellett forgatni ;)

2013. febr. 3. 20:29
 3/7 anonim ***** válasza:

mindent meglehet csinálni csak nem egybe ,mert ebből [link] nem lehet 1 gombnyomásra ilyet csinálni [link] mert nincs annyi hely hogy ezek a dolgok elférjenek 1 autóba ,

de am nem lenne rossz egy olyan kocsi amibe minden benne van :)

2013. febr. 3. 20:31
 4/7 anonim ***** válasza:

úgy felszerelve ahogy a filmben van kizárt hogy létezneXD

de maga a tipus igen peugeot 406 asszem

2013. febr. 3. 20:31
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
206 sedan...
2013. febr. 3. 20:34
 6/7 anonim ***** válasza:
406 valóban, és még el is késtem a válasszal :D
2013. febr. 3. 20:35
 7/7 anonim ***** válasza:
tényleg jó lenne milyen jól jönne a motoros szán lánctalpa egy havas jeges úton
2013. febr. 3. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!