Peugeot 206, vélemények?
Szerintetek kifejezetten női autó lenne?
Tapasztalatotok milyen vele kapcsolatban?Megéri velük szemezgetni,és esetlegesen venni is?

megéri. én 1.4-es benzinessel vagy 1.4-es HDi-vel venném.
ha teheted premium,sport vagy Roland Garros felszereltségűt nézz (4 hangszóró, el.ablak, kp.zár,bőrülés,panorámatető,alufelni)
egyébként nem női autó szerintem. feketében vagy sötétzöldben gyönyörű

Nem mondanám csak női autónak ...van ebbe azért morcos is :)
Van jó ill rossz tapasztalatom ..de arányába nézem a kezem közt több mint 100 fordult meg ,arányában a többségével különössebb problémák nem voltak .
Mondjuk Volvoból csak 30 db csináltam nem tudok arányosítani ..érted mire akarok kilyukadni :)
Ebben is kifoghatsz jót és rosszat is . De kérdem én van olyan típus ami garantálja a tökéletességet ?!

Após 1.4-es 206-osa 10 éves, igaz csak olyan 90ezer körül van benne.
Elektronika nyűgös kicsit, néha hülye.
Futómű kellemes. Hátul kicsit a hely, és a csomagtartó is szűk.Városban eszeget,de országúton, pályán király.Jól megy, hisz könnyű, és egy 90Le körüli motor mozgatja.
Ha magas vagy (én 176 cm,és nem tudom jól belőni az ülést, hogy pl a műszerfal összes részét lássam.) akkor a műszerfal egyes részei takarva lesznek.

Szakmai berkekben mindenki csodálja, csodálta a Peugeot-t, hogy milyen nagyot szakítottak anno amikor kijöttek a 206-ossal. A másik része a történetnek, hogy röhögtek is rajta, némileg kínjukba, hogy a kategórián belül az egyik legrosszabb autó volt a maga idejében.
Jómagam is autóiparban tevékenykedek, volt alkalmam tesztelni, kipróbálni annak idején a kategória társakat és a 206-ost is. Messze a leggyengébb autó volt összességében. Ettől még lehet egyébként szeretni és aki nem annyira érzékeny, boldogan használhatja. Szerviz igény tekintetében pedig lehet statisztikákkal, példákkal dobálózni, de a konklúzió az, hogy egyik kutya másik eb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!