Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Peugeot 206, vélemények?

Peugeot 206, vélemények?

Figyelt kérdés

Szerintetek kifejezetten női autó lenne?

Tapasztalatotok milyen vele kapcsolatban?Megéri velük szemezgetni,és esetlegesen venni is?

2013. febr. 2. 20:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

[link]

megéri. én 1.4-es benzinessel vagy 1.4-es HDi-vel venném.

ha teheted premium,sport vagy Roland Garros felszereltségűt nézz (4 hangszóró, el.ablak, kp.zár,bőrülés,panorámatető,alufelni)

egyébként nem női autó szerintem. feketében vagy sötétzöldben gyönyörű

2013. febr. 2. 20:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondanám csak női autónak ...van ebbe azért morcos is :)

Van jó ill rossz tapasztalatom ..de arányába nézem a kezem közt több mint 100 fordult meg ,arányában a többségével különössebb problémák nem voltak .

Mondjuk Volvoból csak 30 db csináltam nem tudok arányosítani ..érted mire akarok kilyukadni :)

Ebben is kifoghatsz jót és rosszat is . De kérdem én van olyan típus ami garantálja a tökéletességet ?!

2013. febr. 2. 20:12
 3/7 A kérdező kommentje:

Konkrétan ő a kiszemeltem:

[link]

2013. febr. 2. 20:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Senkit nem szeretnék megbántani, de nekem inkább az jut előbb eszembe, hogy női autó. De lehet hogy én tévedek.
2013. febr. 2. 20:30
 5/7 anonim ***** válasza:
első vagyok, az elektronikája tud nyűgös lenni. egyébként meg a franciák Swiftje. 1.1 benzinest kerüld!
2013. febr. 2. 20:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Após 1.4-es 206-osa 10 éves, igaz csak olyan 90ezer körül van benne.

Elektronika nyűgös kicsit, néha hülye.

Futómű kellemes. Hátul kicsit a hely, és a csomagtartó is szűk.Városban eszeget,de országúton, pályán király.Jól megy, hisz könnyű, és egy 90Le körüli motor mozgatja.

Ha magas vagy (én 176 cm,és nem tudom jól belőni az ülést, hogy pl a műszerfal összes részét lássam.) akkor a műszerfal egyes részei takarva lesznek.

2013. febr. 6. 08:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Szakmai berkekben mindenki csodálja, csodálta a Peugeot-t, hogy milyen nagyot szakítottak anno amikor kijöttek a 206-ossal. A másik része a történetnek, hogy röhögtek is rajta, némileg kínjukba, hogy a kategórián belül az egyik legrosszabb autó volt a maga idejében.

Jómagam is autóiparban tevékenykedek, volt alkalmam tesztelni, kipróbálni annak idején a kategória társakat és a 206-ost is. Messze a leggyengébb autó volt összességében. Ettől még lehet egyébként szeretni és aki nem annyira érzékeny, boldogan használhatja. Szerviz igény tekintetében pedig lehet statisztikákkal, példákkal dobálózni, de a konklúzió az, hogy egyik kutya másik eb...

2013. febr. 8. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!