A "városi terepjáró" hallatán nektek is mindig röhögnötök kell? :DD
Nem, nekem nem kell röhögnöm.
Elfogadom, hogy vannak emberek, akiknek tetszenek a nagy autók, és még van is létjogosultsága, mert ütközésnél jobban védve vagy, mint egy kisebb autóban, ráadásul ha terepen van dolgod, nem akadsz fenn, és pl. magasabb járdaszegélyre is simán felállhatsz, nem kell attól félned, hogy megütteted a kocsi alját.
Az elnevezés valóban fura, de ha az úthálózatunk állapotát nézem akkor már nem is annyira vad dolog ez :-)
A másik oldalról megint csak elgondolkoztató, hogy az 50km/h városi közlekedéshez 3000 ccm autóval araszolni... 2 tonnás vasat mozgatni és önteni a mérges gázt a levegőbe.... mert szerintem nagyon kevés ilyen autós megy terepre, már csak azért is mert oda meg nem valók ezek....
Szóval a fejlett nyugat kitalálja a kerékpárról működtethető telefontöltőt és az energiatakarékos izzókat. Nagyvonalúan felajánlja nekünk csóriknak, hogy most aztán megmenthetitek a bolygót.... és generál mellé egy ilyen városi tankot is ami gyakorlatilag egy haszontalanság vagy ahogy egy barátom mondani szokta: MIHASZNA CSINÁLMÁNY
Csak az elnevezéssel van baj, ezt nem sikerült jól magyarosítani. Ez esetben én is azt mondom, hogy jobb lett volna meghagyni az eredeti SUV kifejezést.
Üdv: egy szárazföldi búvár
Az égvilágon semmi baj az elnevezéssel!
A pesti utakat túlzás nélkül merem "terep"-nek nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!